Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin nu crede în plecarea lui Mirel Rădoi: ”Nu ne interesează aceste speculaţii!” Ce spune despre partida cu Irlanda de Nord şi mesaj pentru naţionala U21

Răzvan Marin nu crede în plecarea lui Mirel Rădoi: ”Nu ne interesează aceste speculaţii!” Ce spune despre partida cu Irlanda de Nord şi mesaj pentru naţionala U21

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a vorbit într-o conferinţă de presă înainte de duelul Irlanda de Nord - România.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Înainte de acest meci, Răzvan Marin a susţinut o conferinţă de presă alături de selecţionerul Mirel Rădoi: ”Ştim foarte bine că Irlanda de Nord are o echipă puternică din punct de vedere fizic şi cu siguranţă, în special în mijlocul terenului, vom avea de muncă.  Noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine pe teren, vis a vis de prestaţiile noastre, am avut şiu prestaţii bune şi mai puţin bune, dar asta e fotbalul” a mărturisit mijlocaşul lui Cagliari.

Fotbalistul care evoluează în Serie A a vorbit şi despre posibila plecare a lui Mirel Rădoi de la cârma primei reprezentative: ”Eu personal nu m-am gândit la acest lucru, Mister e în continuare antrenorul nostru, cum a spus şi dânsul, are contract până după calificarile de la Mondial, aşa că nu interesează aceste speculaţii. Bineînţeles că ne dorim mâine şi pentru dânsul, şi pentru noi” a mai spus Răzvan Marin.

Fost jucător important al echipei U21, Marin a trimis un mesaj către naţionala lui Adrian Mutu care îşi joacă prezenţa la Euro într-un meci cu Danemarca: ”Să aibă încredere şi să dea totul ca să se califice din nou la un turneu final”

Răzvan Marin a explicat şi ce aşteptări are de la partida cu Irlanda de Nord, care vine imediat după ce România nu a putut evolua contra Norvegiei: ”Noi am avut puţin mai mult timp să pregătim această partidă pentru că nu am jucat cu Norvegia, normal aşa ar trebui, să fim mult mai proaspeţi şi sperăm să o arătăm şi mâine seară pe teren.Am fost foarte mândru că am putut să fiu căpitan la doar 24 de ani la naţională, le mulţumesc tuturor pentru încrederea oferită  şi bineîneţeles că mă va ajuta şi pe viitor în cariera mea. Cred că oricum sunt destul de puţini spectatori, şi în Italia se juca cu 1000-200 de spectatori, noi încercăm să dăm totul pe teren şi bineînţeles că e frumos să vezi fanii în tribună. Nu ştiu dacă a fost un an ratat, bineînţeles că nu am reuşit să ne calificăm la EURO, dar nu ştiu dacă avem faţă de cine să ne revanşăm, noi tot timpul încercăm să facem ceea ce trebuie pe teren şi ce ne cere Mister şi vom vedea. Ne gândim să terminăm pe locul 2 în grupă, dar vis a vis de urna a 2 a, nu depinde doar de noi, avem nevoie şi de un rezultat favorabil în meciul dintre Rusia şi Serbia, noi vom da totul să câştigăm şi să încercăm să terminăm pe locul 2 în grupa asta şi bineîneţeles că ne-am dori să fim în urna 2 pentru calificările la Mondial”

Se consideră Răzvan Marin unul dintre liderii echipei naţionale? ”Eu am mare încredere în mine şi asta ar trebui să facem cu toţii dacă vrem să avem rezultate bune pe plan profesional şi da, eram şi unul dintre cei mai vechi la aceasdtă selecţie, mă bucur că am fost căpitan şi bineînţeles că mi-aş dori să port banderola din nou.”

În acest moment, clasamentul grupei, fără rezultatul meciului România - Norvegia care va fi stabilit de UEFA este următorul: 1. Austria - 12, 2. Norvegia - 9, 3. România - 4, 4. Irlanda de Nord - 1.

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare