Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, optimist înaintea meciurilor cu naţionala: ”E singura echipa care are o şansă în plus”. Ce spune despre absenţa lui Rădoi

Răzvan Marin, optimist înaintea meciurilor cu naţionala: ”E singura echipa care are o şansă în plus”. Ce spune despre absenţa lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a oferit câteva declaraţii înaintea meciurilor din calificările la Campionatul Mondial din 2022. Jucătorul lui Cagliari este optimist înaintea partidelor şi speră ca România să facă o impresie bună.

Răzvan Marin este pregătit pentru confruntările naţionalei cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. Actualul jucător din Serie A speră că echipa poate începe campania cu dreptul şi obţine puncte, pentru a uşura din presiunea pusă pe umerii selecţionatei noastre. România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 1998. În plus, fotbalistul de la Cagliari recunoaşte că el şi coechipierii săi vor fi afectaţi de lipsa lui Rădoi, dar că vor încerca să gestioneze situaţia cât mai bine posibil.

Răzvan Marin, optimist înaintea meciurilor cu naţionala

”Important este să începem cu dreptul ca să avem în următoarele meciuri un moral foarte bun. Germania cred că este singura echipa care are o şansă în plus faţă de noi. Înainte de toate, trebuie să ne gândim la noi şi să facem tot posibilul ca până la finalul preliminariilor să depindă totul doar de noi.

"Va conta foarte mult (n.r. absenţa lui Rădoi), dar rămâne staff-ul său tehnic lângă noi şi, bineînţeles, asta ne va ajuta. Prin ei ne va transmite ceea ce trebuie să facem în aceste meciuri şi noi va trebui să ne adaptăm şi să scoatem rezultate pozitive în toate cele 3 partide. Sper totuşi să revină cât mai repede lângă noi", a spus Marin, pentru Eurosport.

Afla mai multe despre: răzvan marinechipa naţionalămirel rădoicalificări mondial 

viewscnt
Articole similare