Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin vs. "Noul Pogba". Ce concurenţă pentru român! Marin se va lupta pentru postul de titular la Ajax cu fratele unui fost jucător de la U Cluj

Răzvan Marin vs. "Noul Pogba". Ce concurenţă pentru român! Marin se va lupta pentru postul de titular la Ajax cu fratele unui fost jucător de la U Cluj
Comentarii

Răzvan Marin va evolua pentru Ajax Amsterdam începând din această vară. Clubul olandez îi va plăti lui Standard Liege în schimbul mijlocaşului 12,5 milioane de euro.

Răzvan Marin va avea concurenţă serioasă la Ajax, pe postul de mijlocaş central. La 32 de ani, Lasse Schone este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul lăncierilor. Danezul evoluează la Ajax din 2012, iar de atunci a strâns 284 de meciuri 63 de goluri şi 52 de pase de gol. În afară de Schone, Marin va avea ca rivali pe acelaşi post doar jucători crescuţi de Ajax. 

Noussair Mazraoui este la bază fundaş dreapta, dar a fost folosit în dese rânduri şi ca mijlocaş central. Marocanul de 21 de ani valorează 12 milioane de euro. Carel Eiting are tot 21 de ani şi e cotat la 4 milioane de euro. Însă perla coroanei este Ryan Gravenberch.

La doar 16 ani, mijlocaşul a debutat deja la echipa mare şi este cotat la 5 milioane de euro. Jurnaliştii de la goal.com l-au identificat pe Gravenberch ca fiind unul dintre cei mai talentaţi jucători care au răsărit din academia lui Ajax în ultimii ani. "Noul Pogba", aşa cum a fost alintat de cei de la goal.com, are o statură impresionantă pentru vârsta sa, 1,87m. Presa olandeză a scris că acest mijlocaş va fi forţat pentru a-l înlocui pe Frenkie de Jong.

Ryan Gravenberch este fratele lui Danzell Gravenberch, un fundaş central de 25 de ani, care a evoluat în sezonul 2014/2015 la U Cluj. Danzell a fost şi el crescut de Ajax, iar în prezent evoluează la Roeselare, în Belgia. 

Ryan Gravenberch a evoluat în acest sezon în 27 de meciuri, a marcat de 2 ori şi a oferit 9 pase de gol pentru echipa secundă a lui Ajax, care joacă în liga secundă din Olanda.

 

Afla mai multe despre: razvan marintransfer marinajax amsterdam 

viewscnt
Articole similare