Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan ne dă speranţe: ”La această categorie de vârstă, orice este posibil!” Ce l-a impresionat pe Lucescu Jr la meciul naţionelei mici

Răzvan ne dă speranţe: ”La această categorie de vârstă, orice este posibil!” Ce l-a impresionat pe Lucescu Jr la meciul naţionelei mici

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu a fost alăturide Matei, fiul său, care şi-a deschis o afacere proprie. Fostul selecţioner al României a discutat cu această ocazie şi despre performanţa ”tricolorilor mici”

România a învins la debutul său la Campionatul European de Tineret Croaţia, scor 4-1. Un succes care a surprins, dar care a trezit urale în rândul fanilor tricolorilor. ”Un rezultat extraordinar pentru ei, pentru moment, un rezultat care dă speranţe. Se poate întâmpla orice, e şi o categorie de vârstă la care orice e posibil” a mărturisit omul care a făcut-o campioană pe PAOK Salonic.

Atrage performanţa reuşită de tricolorii mici o presiune mare asupra lor? Răzvan Lucescu nu crede asta: ”Nu cred că trebuie să existe indiferent de rezultatul pe care îl vor avea la acest turneu final o presiune foarte mare asupra lor. Va conta enorm cum vor ştii să gestioneze, dar m-a impresionat prezenţa imensă a românilor. Într-o discuţie cu altcineva, care m-a întrebat care ar fi părţile pozitive pentru fotbalul românesc, între 3-4 situaţii am spus că TV dau şi asigură un buget, fotbalul nu moare şi continuă, altfel ar fi dramatic, un alt aspect e pasiunea românului pentru fotbal” a mărturisit Lucescu Junior.

”Am trecut şi trecem prin situaţii complicate, nu mai sunt echipele de mare tradiţie, scade puţin motivaţia spectatorului de a se duce la meciuri, dar fotbalul răămâne în sufletul românilor. Şi nu doar asta, e vorba şi de unitatea naţională, nu cred că alte naţionale prezente la turneul final sunt urmate de atâţia suporteri. La noi e adevărat că nu doar în fotbal, ci şi în tenis, această dorinţă a românilor de a fi în număr foarte mare şi a susţine echipele româneşti. Pentru jucători, orice se va întâmpla îi aşteaptă o bere Griviţa” a mai declarat Răzvan Lucescu.  

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare