Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Oaidă a vorbit despre plecarea lui Pintilii la naţională! ”E un om foarte important în club!”

Răzvan Oaidă a vorbit despre plecarea lui Pintilii la naţională! ”E un om foarte important în club!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Oaidă a închis tabela cu o lovitură de cap, reuşită în minutul 82. Oaidă a fost unul dintre cei mai buni oameni de la FCSB, iar la finalul partidei a vorbit despre victoria în faţa marilor rivali. 

”Îmi doream acest lucru (n.r.: - să marchez), mai marcasem în cupă cu Hunedoara. Speram să o fac cât mai rapid, a venit într-un derby şi mă bucur. Ne-am dorit să marcăm cât mai repede, am şi reuşit, presiunea mai mare a fost pe noi. Deşi jucam cu Dinamo, care nu se afla într-o situaţie foarte bună, presiunea era pe noi.

A început foarte dur meciul, a contunat la fel, ne bucurăm că am terminat cu bine. Nu vreau să discut despre Răuţă, rămâne atitudinea noastră. Nu ştiu dacă aceasta este diferenţa între noi şi Dinamo, am făcut un joc foarte bun tactic. Dinamo e o echipă de tradiţie, sunt jocuri foarte frumoase, pentru asta ne jucăm”,  a concluzionat Oaidă.

De asemenea, fotbalistul a vorbit şi despre varianta în care Pintilii ar părăsi FCSB pentru a se alătura staff-ului lui Edi Iordănescu de la naţională. 

”Sper să rămână alături de noi, e un om foarte important în club, ne ajuta şi din teren, iar acum din club”, a mai spus Oaidă.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: fcsb-oaidă-pintilii 

viewscnt
Articole similare