Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Oaidă, Claudiu Belu şi încă trei jucători! Becali bagă adânc mâna în buzunar pentru trei transferuri de răsunet la FCSB

Răzvan Oaidă, Claudiu Belu şi încă trei jucători! Becali bagă adânc mâna în buzunar pentru trei transferuri de răsunet la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali deja lucrează la formarea lotului cu care va aborda sezonul următor, Oaidă şi Belu au fost acontaţi, urmează De Nooijer, Andrei Ivan şi Olaru.

Bradley De Nooijer are 21 de ani şi e sub contract cu Viitorul până în vara lui 2021. Are acum o cotă de 1 milion de euro. "Gică şi cu mine suntem în relaţii foarte bune acum. L-am sunat pentru un jucător, dar n-o să-l ghiciţi acum. A zis să se termine cu play-off-ul şi vedem. Nu e Vână, n-o să-l ghiciţi! Nu e nici Ţâru! Lăsaţi, nu-l ghiciţi. Dacă e strain? Nu vă zic!", a spus Becali zilele trecute.
 
Al doilea jucător pe care Becali şi-l doreşte este Darius Olaru. Nu este pentru prima oară când şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul celor de la Gaz Metan. Olaru are 21 de ani şi mai are contract cu Mediaş până în vara lui 2021. În acest moment are o cotă actuală de 750.000 de euro. 
 
O mai veche poftă a lui Becali este Andrei Ivan, care până acum a refuzat de câteva ori să vină la FCSB. Doar că patronul nu renunţă la atacantul de 22 de ani. Îi expiră împrumutul la Rapid Viena peste două luni, dar mai are contract cu Krasnodar până în vara lui 2022. Cota lui pe transfermarkt e de 1,5 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare