Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, se operează miercuri. Când revine pe teren şi mesajul transmis

Răzvan Oaidă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei U21, se operează miercuri. Când revine pe teren şi mesajul transmis

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Răzvan Oaidă, va fi supus miercuri unei intervenţii chirurgicale, în Capitală, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Viitorul, din Liga 1.

"Sunt foarte optimist. Mă bucur că nu este ceva mai grav. Sunt pe mâini bune şi am oameni care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Cu siguranţă, mă voi întoarce pe teren mai puternic", a declarat Răzvan Oaidă, pentru Telekom Sport.

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. El a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă şi nu va mai putea să joace în acest an.

Afla mai multe despre: oaidabotosaniaccidentare 

viewscnt
Articole similare