Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Pârcălabu, preşedintele FR de lupte: ”Îi şi văd pe luptători în dresul de luptă şi cu masca la gură. Să fim serioşi!”

Răzvan Pârcălabu, preşedintele FR de lupte: ”Îi şi văd pe luptători în dresul de luptă şi cu masca la gură. Să fim serioşi!”

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, a anunţat că sportivii olimpici vor intra în cantonament din 15 mai

Răzvan Pârcălabu, preşedintele Federaţiei Române de Lupte a comentat ce s-a discutat în cadrul conferinţei MTS: ”Sunt mai multe nelămuriri acolo, dar din câte am înţeles de la colegii mei, s-ar fi referit doar la ligile profesioniste şi sporturile olimpice” spune Pârcălabu.

Sportivii olimpici intră în cantonament


El mărturiseşte că a avut deja o discuţie cu preşedintele COSR şi anunţă că sportivii intră în cantonament: ”Deja am avut o discuţie cu domnul preşedinte al COSR, începând cu data de 15 mai să intrăm cu 15 sportivi olimpici la Izvorani în cantonament, în condiţiile indicate de domnul ministru. Prea multe nu sunt de comentat, asta este. Nu a vrut nimeni să fim în situaţia asta. Se spune clar că personalul care lucrează în bazele respective trebuie să intre 14 zile în carantină, sportivii la fel... ce e aşa de greu? Tacâmuri de unică folosinţă, pahare de unică folosinţă. Ce e aşa greu de înţeles? Doar dacă nu vrei să înţelegi. Îi sfătuiesc pe colegii mei să fie puţin toleranţi în aceste momente. Nu a vrut nimeni să ne confruntăm cu o astfel de situaţie şi prea multe lucruri nu sunt de făcut” a mai declarat Pârcălabu.

Pentru că luptele fac parte din categoria sporturilor de contact, se naşte, firesc, întrebarea ”cum se vor pregăti sportivii, în aceste condiţii”: ”Îi şi văd pe luptători în dresul de luptă şi cu masca la gură. Să fim serioşi! E o situaţie ciudată, neplăcută, nu ne regăsim în situaţia asta...dar o repet, trebuie să facem faţă cu brio, să lăsăm acuzele, văicărelile. Mulţumim lui Dumnezeu că s-a amânat Olimpiada pentru anul viitor, poate până în toamna acestui an se vor linişti apele, să putem intra într-o linie normală, să ne putem pregăti cum trebuie şi unde trebuie. Deocamdată nu ni s-a comunicat nimic, dar cu siguranţă ele trebuiesc făcute permanent, pentru că... Doamne Fereşte să se îmbolnăvească vreun sportiv şi să se întâmple ceva. Vă daţi seama că este extrem de neplăcut” a mai declarat Pârcălabu, pentru Telekom Sport.

  • 4 medalii a cucerit România la CE de la Bucureşti: 2 de argint (Florin Tiţa - 55 kg şi Kriszta Incze - 65 kg) şi două de bronz (Alin Alexuc-Ciurariu - 130 kg şi Andreea Ana - 55 kg)
  • 13 a fost locul ocupat de România în clasamentul pe medalii la Europenele de lupte. Din totalul de 40 de participante, 21 au punctat în clasamentul pe medalii
  • 7 medalii olimpice de aur a cucerit România la lupte: Dumitru Pârvulescu (1960), Gheorghe Berceanu şi Nicolae Martinescu (1972), Ştefan Rusu (1980), Vasile Andrei şi Ion Draica (1984), Vasile Puşcaşu (1988)

Afla mai multe despre: răzvan pârcălabu 

viewscnt
Articole similare