Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Raţ crede că România antrenată de Mirel Rădoi poate face o surpriză cu Germania. "Pe teren se poate întâmpla orice"

Răzvan Raţ crede că România antrenată de Mirel Rădoi poate face o surpriză cu Germania. "Pe teren se poate întâmpla orice"

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Raţ crede că România ar putea face o surpriză cu Germania şi că Mirel Rădoi are o problemă în alegerea fundaşului stânga.

Răzvan Raţ crede că România antrenată de Mirel Rădoi poate face o surpriză cu Germania

Răzvan Raţ crede în echipa naţională a României şi speră că tricolorii ar putea face o surpriză împotriva Germaniei la preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Pentru cei de la Pro X, Răzvan Raţ a vorbit despre meciurile echipei naţionale şi despre faptul că Mirel Rădoi are o dilemă în a alege fundaşul stânga şi că fiecare poate fi util într-un anume meci.

"Pentru mine răspunsul e acelaşi, nu contează numele. Cât timp este un jucător competitiv, care îşi face treaba cât mai bine, numele e mai puţin important. E clar că sunt factori de care Mirel Rădoi ţine cont când alcătuieşte echipa şi va alege în funcţie de adversar. Într-un duel cu Macedonia, teoretic, crezând că vom ataca mai mult faţă de un duel cu Germania, când ne vom apăra, va fi ales Bancu

Sunt multe date care se nu se pot compara cu ce se va întâmpla la campanie, dar nici noi nu mai suntem ce eram, performanţele noastre nu sunt cele mai bune în ultimii ani. Am participat şi eu la aceste contraperformanţe, în 15 ani la echipa naţională nu am participat la niciun Campionat Mondial. Germania nu cred că mai are nevoie de prezentări, dar pe teren se poate întâmpla orice", a declarat Răzvan Raţ pentru Pro X.

Programul României pentru următoarele partide:

Mai jos, poţi vedea restul programului României din turul preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022:

România - Germania: 28 martie, ora 21:45/ Armenia - România: 31 martie, ora 19:00/ Islanda - România: 2 septembrie, ora 21:45/ România - Liechtenstein: 5 septembrie, ora 21:45.

 

 

Afla mai multe despre: razvan rat 

viewscnt
Articole similare