Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Raţ nu îl iartă pe Mircea Lucescu: ”Sunt prea loial lui Şahtior ca să înţeleg asta. Nu-i pot găsi nicio scuză!”

Răzvan Raţ nu îl iartă pe Mircea Lucescu: ”Sunt prea loial lui Şahtior ca să înţeleg asta. Nu-i pot găsi nicio scuză!”
Comentarii

Răzvan Raţ s-a alăturat vocilor din fotbal care critică decizia lui Mircea Lucescu de a semna un contract pe doi ani cu eterna rivală a formaţiei Şahtior Doneţk, Dinamo Kiev.

Hotărârea lui ”Il Luce” a surprins întreaga lume a fotbalului ucrainean şi nu numai. Foştii săi elevi de la Şahtior şi-au arătat cel puţin mirarea la auzul ştirii că Mircea Lucescu o va antrena pe Dinamo Kiev. Fanii echipei la care a scris istorie au fost vehemenţi iar până şi suporterii noii sale formaţii au protestat şi încă sunt nemulţumiţi.

Răzvan Raţ, care a evoluat la Şahtior din 2003 până în 2013, nu poate să îi găsească nicio scuză antrenorului cu care a câştigat Cupa UEFA în 2009.

"Sunt prea loial lui Şahtior ca să înţeleg asta. Nu-i pot găsi nicio scuză! Nu mă aşteptam la o asemenea mutare din partea lui şi chiar nu înţeleg.", a declarat Raţ, potrivit site-ului ucrainean FootBoom.com.

În plus, omul cu 113 selecţii în naţionala României nu crede în şansele lui Dinamo Kiev de victorie în faţa lui Şahtior.

"Va fi greu pentru Lucescu să o învingă pe Şahtior. Sunt prea puternici şi nici măcar cu Mircea Lucescu nu îi vor putea opri. Dinamo are jucători cu potenţial şi talentaţi, dar e nevoie de timp. În schimb, Şahtior are jucători de Real Madrid şi Baracelona.", a menţionat Raţ.

Mircea Lucescu a câştigat 22 de trofee pe banca lui Şahtior Doneţk, cel mai important fiind Cupa UEFA din 2009. În cei 12 ani petrecuţi la Doneţk, ”Il Luce” a strâns 555 de meciuri ca antrenor. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievsahtior donetkrazvan rat 

viewscnt
Articole similare