Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen a făcut eventul în Germania. Bavarezii s-au distrat în finala Cupei cu Leipzig şi s-au impus cu 3-0

VIDEO | Bayern Munchen a făcut eventul în Germania. Bavarezii s-au distrat în finala Cupei cu Leipzig şi s-au impus cu 3-0

Bundesliga

Comentarii

Bayern a făcut eventul în Germania, după ce a învins-o pe Leipzig în finala Cupei. 3-0 a arătat tabela la final, iar bavarezii şi-au trecut în cont al 19-lea trofeu al Cupei şi al 12-lea event din istorie.

Meciul nu a fost lipsit de emoţii pentru elevii lui Niko Kovaci. Leipzig a început excelent, iar Poulsen putea face 1 la 0. Neuer s-a opus incredibil. Deschiderea scorului a venit contrar cursului jocului. Lewandowski a fost marcator. Pe final de repriză se putea face chiar 2-0. Konate şi-a salvat incredibil echipa în faţa lui Kingsley Coman.

Leipzig a început mai bine şi după pauză. Forsberg a avut o şansă uriaşă pentru 1 la 1, dar Neuer a fost din nou salvator. La cealaltă poartă, Alcantara a ratat ca în curtea şcolii. Bayern a scăpat de emoţii abia pe final. Kingsley Coman s-a jucat cu apărătorii lui Leipzig şi a făcut 2 la 0. Scorul final, 3 la 0 pentru Bayern, l-a stabilit acelaşi Lewandowski, care a încheiat astfel sezonul cu 40 de goluri în toate competiţiile.


Leipzig - Bayern Munchen 0-3
Au marcat: Lewandowski '29, '85, Coman '78

Echipele de start:

  • Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Konate, Orban, Halstenberg - Adams, Kampl - Sabitzer, Forsberg - Poulsen, Werner
  • Bayern Munchen: Neuer - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Alcantara, Martinez - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski

Min. 86 - GOOOOOOOOOL Bayern Munchen! Lewandowski reuşeşte o fază superbă şi marchează pentru 3-0

Min. 78  - GOOOOOOOOOL Bayern Munchen! Coman dublează avantajul bavarezilor

Min. 29 - GOOOOOOOOOOL Bayern Munchen! Lewandowski deschide scorul cu o lovitură superbă de cap

Coregrafie impresionantă realizată de fanii celor două echipe şi de organizatorii Cupei Germaniei

Atmosferă incredibilă pe Olympiastadion, din Berlin


RB Leipzig - Bayern Munchen LIVE VIDEO, ora 21:00, Telekom Sport 1

RB Leipzig este în faţa primului trofeu major din istorie şi îl poate câştiga tocmai la câteva zile după ce clubul a împlinit 10 ani de existenţă. Doar trei goluri a primit echipa condusă de pe banca tehnică de către Ralf Rangnick. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani se poate despărţi de "Die Roten" în cel mai frumos mod posibil, cu un trofeu. El îi va lăsa locul pe bancă lui Julian Nagelsmann, care a semnat un contract cu Leipzig în urmă cu un an. 

Şi pentru Bayern este un meci cu o importanţă ridicată, chiar dacă bavarezii par a fi obişnuiţi cu trofeele şi meciurile de acest gen. Anul trecut, ei au pierdut finala cupei, 1-3, împotriva celor de la Eintracht Frankfurt, astfel că trebuie să se revanşeze în faţa fanilor şi să realizeze eventul, într-un sezon în care practic nu au contat în fazele importante din UEFA Champions League. 

RB Leipzig - Bayern Munchen LIVE VIDEO, ora 21:00, Telekom Sport 1. Werner vs. Lewandowski

"Atacul îţi câştigă meciuri, defensiva îţi câştigă titlul". Citatul îi aparţine lui Sir Alex Ferguson, iar cum pentru trofeul DFB-Pokal se joacă un singur meci, câştigătoarea va fi decisă de ofensivă, de cine va fi mai incisiv, de cine va avea mai mult sânge rece. Timo Werner vs. Robert Lewandowski va fi duelul atacanţilor, iar ambii vin cu moralul ridicat la Berlin. Neamţul în vârstă de 23 de ani din atacul lui Leipzig a înscris 16 goluri în stagiunea trecută de Bundesliga, în timp ce experimentatul polonez a câştigat, din nou, titlul de golgheter, marcând nu mai puţin de 22 goluri. 

RB Leipzig - Bayern Munchen LIVE VIDEO, ora 21:00, Telekom Sport 1. Echipe probabile

  • RB LEIPZIG: Gulacsi – Klostermann, Konate, Orban (c), Halstenberg – Sabitzer, Demme, Kampl, Forsberg – Poulsen, Werner
  • BAYERN: Neuer (c) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Thiago, Martinez – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski

Afla mai multe despre: bayernleipzigcupa germaniei 

viewscnt
Articole similare