Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

RB Leipzig face o nouă încercare de a-l înlocui pe Timo Werner! Germanii au ochit un atacant cu 14 goluri marcate într-un campionat de top

RB Leipzig face o nouă încercare de a-l înlocui pe Timo Werner! Germanii au ochit un atacant cu 14 goluri marcate într-un campionat de top

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig face o nouă încercare de a-l înlocui pe Timo Werner (24 de ani), plecat la Chelsea în vara lui 2020. Germanii sunt interesaţi de transferul lui Boulaye Dia (24 de ani), un vârf de atac senegalez care joacă în Ligue 1, la Reims.

Leipzig duce lipsa unui marcator aşa cum era Timo Werner, pe care Chelsea a plătit o sumă frumoasă în vara lui 2020, iar conducerea formaţiei din Germania caută acum o nouă alternativă pentru poziţia de vârf împins, după ce Alexander Sorloth (25 de ani) şi Hwang Hee-chan (25 de ani) nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

France Football scrie că RB Leipzig s-a interesat de posibilitatea transferului lui Boulaye Dia (24 de ani), un atacant de origine senegaleză din Ligue 1, de la Reims. Potrivit sursei citate, Dia ar putea costa 15 milioane de euro, având în vedere că mai are contract doar până în vara lui 2022, iar peste patru luni va intra în ultimul an al înţelegerii cu Reims.

— Get French Football News (@GFFN) February 22, 2021

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Boulaye Dia în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: boulaye diatransferrb leipzig 

viewscnt
Articole similare