Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România - Elveţia, în barajul pentru Grupa Mondială de la FED Cup. Jucăm acasă!

România - Elveţia, în barajul pentru Grupa Mondială de la FED Cup. Jucăm acasă!galerie foto

Tenis

Comentarii

România va întâlni naţionala Elveţiei în barajul pentru Grupa Mondială de la FED Cup. Confruntarea va avea loc în ţara noastră, în perioada 21-22 aprilie. Telekom Sport va transmite toate meciurile.

UPDATE 12:05 | Iată echipa Elveţiei din duelul pierdut weekend-ul precedent cu Cehia, scor general 1-3. Sunt trei jucătoare în TOP 100, cele mai importante - Timea Bacsinzky şi Belinda Bencic.

De-a lungul istoriei, România şi Elveţia s-au mai întâlnit de şase ori în FED Cup

Scorul întâlnirilor directe este 3-3

UPDATE 12:04 | Confruntările din barajul pentru Grupa Mondială

UPDATE 12:03 | S-au stabilit confruntările din Grupa Mondială II

UPDATE 11:50 | A mai rămas foarte puţin până la startul tragerii la sorţi.

România va juca în deplasare, în cazul în care sorţii îi vor aduce în faţă selecţionata Belgiei. În celelalte cazuri, ţara gazdă va fi decisă prin tragere la sorţi.

 


Belarus, Belgia, Olanda şi Elveţia sunt posibilele adversare ale României în barajul pentru Grupa Mondială, iar confruntările vor avea loc pe 21 şi 22 aprilie, în direct pe Telekom Sport.

Simona Halep nu a evoluat în partida cu selecţionata Canadei, dar spune că e gata să-şi ajute ţara să acceadă în Grupa Mondială. Cu o singură condiţie: să fie orotită de accidentări.

"Nu vreau să spun ce adversar îmi doresc. Să vedem cu cine o să picăm. Sper să fim toate sănătoase şi să facem o echipă puternică", a declarat Halep la plecarea din România.

România nu va fi în urna capilor de serie la tragerea la sorţi. Iată cum au fost repartizate echipele care vor disputa barajul de promovare/menţinere în Grupa Mondială:

  • Capi de serie: Belarus, Elveţia, Olanda, Belgia;
  • Urna 2: Australia, Italia, România, Slovacia;

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fed cupromaniaadversare 

viewscnt
Articole similare