Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 are ca sponsor o casă de pariuri: "Pofta de performanţă a grupării ne-a convins"

Încă o echipă din Liga 1 are ca sponsor o casă de pariuri: "Pofta de performanţă a grupării ne-a convins"galerie foto

Dunarea Calarasi

Comentarii

Clubul Dunărea Călăraşi a încheiat un contract cu Fortuna, astfel că echipa nou-promovată se alătură echipelor din Liga 1 sponsorizate de case de pariuri, se arată într-un comunicat de presă. Sigla casei de pariuri se va regăsi în partea frontală a tricoului Dunării Călăraşi.

Opt dintre cele 14 echipe din Liga 1 sunt sponsorizate de case pariuri. Este vorba despre FCSB (NetBet), CFR Cluj (Sporting Bet), Universitatea Craiova (Betano), Gaz Metan (SuperBet), Poli Iaşi (SuperBet), FC Botoşani (SuperBet), Dunărea Calaraşi (Fortuna) şi Hermannstadt (Get's Bet).

Redăm mai jos comunicatul integral:

Ambiţia şi pofta de performanţă a grupării AFC Dunărea Călăraşi au determinat Fortuna Entertainment Group să încheie un contract de sponsorizare cu o nouă echipă din fotbalul românesc!

Ascensiunea clubului călărăşean pe prima scenă din România, cu jucători tineri şi dornici de performanţă, poziţionează Dunărea Călăraşi printre echipele ce tind spre o dezvoltare pe termen lung.

Motto-ul Fortuna Entertainment Group, „Mai Multe Victorii pentru Suporteri”, s-a regăsit pe deplin în evoluţiile din ultima perioadă ale Dunării Călăraşi, o echipă ce a reuşit promovarea în Liga I.

Lewis Findlay, General Manager România – Fortuna Entertainment Group, a explicat motivele parteneriatului cu Dunărea Călăraşi: „Sponsorizăm echipa naţională de fotbal a României şi nu este o întâmplare faptul că am ales să sprijinim clubul Dunărea Călăraşi. Jucători tineri, management gândit pe termen lung, suporteri entuziaşti şi dornici de fotbal de calitate, sunt calităţi importante pe care le-am căutat la echipele din Liga I şi pe care le-am regăsit aici. Ne dorim un parteneriat de durată, încununat cu succes de ambele părţi”.

Florin Brişan, preşedintele AFC Dunărea Călăraşi: „Fortuna este un partener puternic pentru noi şi împreună vrem să avem un parteneriat de lungă durată. Perioada contractului este de un an cu prelungire şi dacă ajungem în play-off suma se măreşte”.

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii şi online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.
 
Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internaţional al Fortuna intră naţionala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naţionala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varşovia sau Petrolul Ploieşti, dar şi primele ligi ale Slovaciei, Cehiei şi Poloniei.

Afla mai multe despre: calarasipariuriliga 1 

viewscnt
Articole similare