Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul, acuzaţii dure după CFR - Craiova: "A fost noaptea minţii! Nu credeam că mai e posibil aşa ceva în 2019!" Fazele care i-au enervat pe constănţeni

Viitorul, acuzaţii dure după CFR - Craiova: "A fost noaptea minţii! Nu credeam că mai e posibil aşa ceva în 2019!" Fazele care i-au enervat pe constănţenigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Directorul General de la Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru a atacat desfăşurarea evenimentelor din cardul partidei dintre CFR şi U Craiova, meci în urma căreia, clujenii au câştigat al 5-lea titlu din istoria clubului.

Invitat la Pro Sport LIVE, Bivolaru a catalogat ultimele 10 minute ale partidei dintre vechea şi noua campioană a României şi U Craiova drept ”cele mai urâte momente” văzute de el în fotbal. Craiova a ratat pe finalul meciului cel puţin 3-4 ocazii mari de gol, profitând şi de lejeritatea cu care s-au apărat băieţii lui Dan Petrescu: ”Ultimele 10 minute din Cluj - Craiova, cu felicitările de rigoare pentru titlul câştigat de CFR, au fost unele dintre cele mai urâte momente pe care le-am văzut eu vreodată în 50 şi ceva de ani.

N-aş vrea să mai comentez. Cred că toată lumea a văzut. Mi s-a părut de noaptea minţii că, în 2019, la nivelul ăsta, mai poate exista aşa ceva.

Cred că şi Hagi a avut o impresie similară, nu am văzut meciul împreună.

Eu sunt convins că jucătorii, fiind de aceeaşi naţionalitate sau cunoscându-se între ei, încearcă să se ajute. Dar să se ajungă la ce s-a întâmplat în ultimele minute, nu credeam!

Felicitări lui Haţegan că n-a marşat la jocul ăsta!", a declarat Cristi Bivolaru.

Cristian Bivolaru

CFR Cluj a învins U Craiova cu scorul de 1-0 în urma unui penalty transformat de Culio. Vezi aici patru faze în care oltenii au fost invitaţi să înscrie, dar nici măcar n-au tras pe poartă, precum şi reacţia amuzantă a lui Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: cfr clujcristian bivolaru 

viewscnt
Articole similare