Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea încasată de Michael Owen. Fiul său, diagnosticat cu o bolă care nu-i va permite niciodată să devină fotbalist

Lovitură grea încasată de Michael Owen. Fiul său, diagnosticat cu o bolă care nu-i va permite niciodată să devină fotbalistgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Michael Owen a dezvăluit că fiul său suferă de o afecţiune degenerativă a ochilor şi nu va putea călca pe urmele tatălui din cauza acestei boli.

Michael Owen a dezvăluit că fiul său adolescent suferă de boala Stargardt. Fostul atacant spune că acestuia îi va fi imposibil să joace fotbal profesionist.

Fiul lui Owen, în vârstă de 13 ani, James, a fost diagnosticat, în urmă cu câţiva ani, cu boala Stargardt, care duce la pierderea treptată a vederii.

”Nu va fi niciodată fotbalist. Fiul meu are probleme cu ochii", a spus Owen pentru The Times. ”Nu am spus niciodată asta, pentru că am încercat să evit discuţiile”.

”Clinic, este orb. Are boala Stargardt, o degenerare a retinei sale. Nu poate vedea mingea până la cinci metri distanţă”, a mai spus Owen.

”Lumea întreabă mereu: <<Va deveni oare fotbalist?>>, iar eu stau pe marginea terenului şi aud: <<Nu este la fel de bun ca tatăl său>>.

Michael James Owen a fost un jucător englez de fotbal care a evoluat pe postul de atacant pentru echipele Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United şi Stoke City.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: michael owen,  

viewscnt
Articole similare