Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu a fost uşor pentru el”. Mihai Bordeianu a dezvăluit cum a trecut Camora peste debutul nefast de la echipa naţională | EXCLUSIV

„Nu a fost uşor pentru el”. Mihai Bordeianu a dezvăluit cum a trecut Camora peste debutul nefast de la echipa naţională | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mario Camora (34 de ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere în cantonamentul echipei naţionale. Fundaşul „tricolorilor” şi al campioanei CFR Cluj a primit o surpriză din partea colegilor. Aceştia i-au cântat „La mulţi ani” şi i-au adus un tort pe gustul său.

Emoţionat, Mario Camora a mulţumit colegilor şi staff-ului echipei naţionale: „Sunt foarte fericit, copleşit de acest moment, chiar mă simt ca într-o familie aici! Sper să reuşim împreună să bucurăm toţi românii!”, a declarat fundaşul stânga pentru FRF.ro.

Chiar dacă nu îi mai este coleg la CFR Cluj şi nici la echipa naţională pentru acţiunea „tricolorilor” din luna noiembrie, de ziua lui Camora, Mihai Bordeianu a avut numai cuvinte de laudă la adresa portughezului naturalizat. Noul fotbalist al celor de la Al-Qadisiyah i-a luat apărarea fundaşului care a debutat în semifinala barajului cu Islanda, pierdut de România, scor 1-2.

„Cu Mario am avut o relaţie foarte bună la CFR, m-a luat cu el în cameră, m-a luat cu el în vestiar, mi-a explicat ce se întâmplă la o echipă care îşi doreşte să câştige trofee, pot să zic că m-a ajutat foarte mult şi de când am plecat am ţinut legătura cu el, am avut o relaţie foarte bună şi e un băiat extraordinar.

Chiar dacă e un jucător cu experienţă, are 34 de ani, cred că nu a fost uşor pentru el (n.r - debutul la echipa naţională). A fost şi un meci cu miză, ţinând cont că a fost semifinala pentru calificarea la EURO. Mario a demonstrat în România că e un fotbalist foarte bun, constant. În trei ani, cât am stat eu acolo, a jucat foarte bine şi cred că munca lui a fost răsplătită”, a declarat Mihai Bordeianu pentru Telekom Sport.

Mario Jorge Malico Paulino, cunoscut sub numele de Camora, este născut pe 10 noiembrie 1986, la Samora Correia, Portugalia, iar începând cu august 2020 are cetăţenie română. Fundaşul care joacă la CFR Cluj din 2011 are o selecţie la echipa naţională a României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: camorabordeianu 

viewscnt
Articole similare