Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Rea voinţă sau alte interese”. CFR Cluj, în război cu FC Botoşani. Campioana cere amânarea meciului direct, dar moldovenii se opun | VIDEO

„Rea voinţă sau alte interese”. CFR Cluj, în război cu FC Botoşani. Campioana cere amânarea meciului direct, dar moldovenii se opun | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Joi, 12 decembrie, CFR Cluj joacă meciul decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League. Până la partida cu Celtic, campioana mai are de jucat în etapa a 20-a din Liga 1, cu FC Botoşani. Conducerea ardelenilor vrea să amâne meciul, dar moldovenii nici nu vor să audă.

CFR Cluj face tot posibilul să ajungă în 16-imile UEFA Europa League. Campioana României mai are nevoie de un singur punct pentru a accede în primăvară. În ultimul meci din grupă, ardelenii o întâlnesc acasă pe Celtic, echipă care e deja calificată.

Pentru a îşi spori şansele, CFR Cluj vrea să nu mai joace partida de campionat cu FC Botoşani, programată duminică, la ora 17:30. Atât meciul cu FC Botoşani, cât şi cel cu Celtic, vor fi transmise în direct pe Telekom Sport. 

„Faptul care ne daranjază şi ne doare şi nici nu mai am cuvinte cum să spun, această lipsă mare de fair-play şi de rea voinţă, pentru că nu găsim alte cuvinte, rea voinţa celor de la Botoşani, pe care i-am rugat frumos, în toate modurile posibile, să accepte amânarea meciului, îl avem duminică, pentru a ne da timp de a ne odihni puţin în vederea meciului extrem de important împotriva celor de la Celtic.  

Toată lumea a fost de acord cu această amânare, atât Liga, cât şi FRF, cât şi televiziunile, toţi ne-au susţinut, şi-au dorit să amânăm meciul pentru a ne da timp de odihnă şi ca toată România să ţină şi să fie alături de noi la meciul cu Celtic. 

Ei joacă joi la Craiova. Ce motiv ar avea să joace duminică cu noi? Dacă nu există alte motive chiar nu înţelegem decât rea voinţă sau alte interese pe care nu ni le explicăm”, a declarat directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara.

Afla mai multe despre: cfreuropa leaguebotosaniamanare 

viewscnt
Articole similare