Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia acidă a lui Dan Petrescu după ce Mihai Stoica a declarat că antrenorul CFR-ului a semnat cu o echipă din China

Reacţia acidă a lui Dan Petrescu după ce Mihai Stoica a declarat că antrenorul CFR-ului a semnat cu o echipă din China

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu îl acuză pe Mihai Stoica de faptul că încearcă din nou să strice atmosfera de la CFR Cluj. Managerul sportiv al FCSB-ului a declarat că Dan Petrescu a semnat cu o echipă din China, lucru negat de antrenorul CFR-ului.

Dan Petrescu se află în negocieri cu CFR Cluj pentru prelungirea contractului pe încă doi ani. În acelaşi timp, Mihai Stoica a declarat că antrenorul CFR-ului a semnat cu o echipă din China. Fostul fundaş al lui Chelsea neagă şi spune că Mihai Stoica încearcă să destabilizeze atmosfera:

”Dar ştiam că CFR Cluj joacă în România, nu în China. Ne-am înţeles că semnăm, dar încă nu am semnat, nu am pus... când o să punem, o să vedeţi şi actele, ca să fie clar. În niciun caz nu m-am înţeles cu nicio echipă din altă ţară. E o tactică a lor, vor să destabilizeze, fiecare are tactica lui. Chiar nu mă intereseaza ce mai spune acel domn care a vorbit. De acum voi fi imun”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj spune că presiunea este pe FCSB, deoarece pentru CFR Cluj nu este o tragedie dacă nu câştigă titlul: ”Sperăm să ajungem pe primul loc, dar nu va fi o tragedie dacă vom fi pe 2 sau 3. Presiunea trebuie să fie la Steaua, în ultimii 2 ani nu au reuşit să câştige şi sunt disperaţi. Noi nu suntem disperaţi, vom face tot ce e posibil, dar trebuie să fim şi realişti”, a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbliga 1mihai stoica 

viewscnt
Articole similare