Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Anamariei Prodan după ce Dan Alexa a fost demis de la Rapid: ”L-aş fi păstrat în secunda doi”. EXCLUSIV

Reacţia Anamariei Prodan după ce Dan Alexa a fost demis de la Rapid: ”L-aş fi păstrat în secunda doi”. EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Anamaria Prodan este de părere că şefii Rapidului au greşit când au ales să-l demită pe Dan Alexa, după ce a ratat promovarea în Liga 1.

Dan Alexa i-a luat locul lui Daniel Pancu pe banca Rapidului chiar înaint de play-off-ul ligii secunde. Însă antenorul în vârstă de 40 de ani nu a reuşit să ducă echipa în Liga 1. La finalul sezonului, Dan Alexa a fost demis.
 
Anamaria Prodan, managerul lui Alexa, spune că n-a fost cea mai inspirată decizie luată din partea conducerii Rapidului. Impresara susţine că Alexa ar fi avut rezultate mult mai bune dacă primea încredere şi în sezonul următor:
 
”E greu să vorbeşti despre o ratare a promovării, pentru că au fost cinci meciuri. Dan Alexa a venit la Rapid pentru un sezon. Când faci antrenamente online, în pandemie, şi pe urmă joci cinci meciuri cu o echipă care nu e făcută de tine, nu ai mai putut să aduci nici măcar un crampon de la un jucător, nu ai cum să spui că e ratarea obiectivului lui Dan Alexa.
 
Dan Alexa a venit într-un moment în care nimeni nu venea, a fost alături de conducătorii Rapidului ca nimeni altul, a încercat să facă din nimic bici. L-aş fi păstrat pe Alexa în secunda doi, niciodată nu l-aş fi dat afară, pentru că nu are nicio vină”, a spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare