Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia antrenorului de la Borac: ”Am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, dar cred că am făcut o reclamă bună fotbalului din Bosnia”

Reacţia antrenorului de la Borac: ”Am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, dar cred că am făcut o reclamă bună fotbalului din Bosnia”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, deşi a pierdut manşa retur disputată, marţi, în deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), după prelungiri, cu Borac Banja Luka.

După 3-1, acasă, clujenii au fost conduşi cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute, în deplasare, şi erau eliminaţi dacă UEFA nu schimba regulamentul.

Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. Astfel, la scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării.

Ce a declarat antrenorul lui Borac la finalul returului cu CFR

"Vă voi spune din nou, am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, am performat bine, ceea ce regret în duel este prima noastră repriză de la Cluj", a spus Marko Maksimovic, antrenorul lui Borac, la finalul partidei.

„Dacă ar trebui să se întâmple, să se întâmple, dar am făcut o reclamă bună fotbalului din Bosnia, iar acest public ne-a purtat din primul până în ultimul minut. Nu am reuşit, dar vom reuşi pe viitor, vom lupta, avem campionatul, avem Europa, băieţii au luptat" a mai spus Markio Maksimovic, la finalul partidei retur cu CFR Cluj.

”Suntem o echipă bună, iar azi am jucat în singurul mod în care am putut juca. Vom creşte de la meci la meci, doar timpul ne va spune la ce nivel suntem. Avem un scop pe viitor, şi vom concura de la egal la egal cu orice adversar” a mai adăugat Maksimovic.

În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps (Gibraltar). Campioana României va juca primul meci în deplasare.

Turul al doilea preliminar va avea loc la 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

Afla mai multe despre: marko maksimovicboraccfr cluj 

viewscnt
Articole similare