Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia antrenorului de la Mioveni după egalul cu Dunărea Călăraşi. ”Ne doream foarte mult să câştigăm. Să fim măcar pentru 24 de ore pe locul 2!”

Reacţia antrenorului de la Mioveni după egalul cu Dunărea Călăraşi. ”Ne doream foarte mult să câştigăm. Să fim măcar pentru 24 de ore pe locul 2!”

Liga 2

Comentarii

Meciul din etapa a 8-a din play-off-ul de promovare pentru Liga 1 dintre CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

CS Mioveni a remizat pe teren propriu, scor 1-1, contra lui Dunărea Călăraşi. Tudoran a deschis scorul pentru Dunărea în minutul 65 după o fază controversată, iar Mioveni a egalat din penalty, în minutul 83, prin Işfan. Ambele echipe au şanse în continuare la promovarea în Liga 1. 

Cu o eventuală victorie, Mioveni ar fi trecut în clasament peste Rapid, cel puţin pentru 24 de ore. Antrenorul echipei, Alexandru Pelici, a declarat că regretă acest lucru, dar chiar şi aşa, este mulţumit pentru că echipa a obţinut un punct. 

”Suntem conştienţi de asta, ne doream foarte mult să câştigăm. Să fim măcar pentru 24 de ore pe locul 2, dar asta este. Mergem înainte. Am câştigat un punct, după ce am revenit de la 0-1. Am avut şansele noatre de a marca. Am avut şansă în prima repriză. Nu am găsit soluţii în atac, deşi am dominat. E bine că am luat un punct şi este un rezultat care îi convine Rapidului şi Craiovei. Noi mergem înainte şi ne jucăm şansele. 

Nu comentez golul. Am recunoscut când a fost greşeala accea, când ne-am calificat în play-off. Nu voi comenta nici acum. Are cine comenta, să facă analiză la arbitraj şi sper să o facă bine. Portarul nostru ştie cel mai bine şi probabil vă va spune el”, a spus antrenorul de la Mioveni după meci. 

CS Mioveni ocupă locul 3 în clasament, cu 44 de puncte, fiind la 2 puncte de Rapid, care are un meci mai puţin jucat. Dunărea Călăraşi ocupă locul 4, loc care duce la baraj, cu 43 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare