Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia antrenorului de la ŢSKA Sofia, după înfrângerea cu CFR Cluj: "Ştiam că sunt puternici la fazele fixe, dar n-am putut face faţă"

Reacţia antrenorului de la ŢSKA Sofia, după înfrângerea cu CFR Cluj: "Ştiam că sunt puternici la fazele fixe, dar n-am putut face faţă"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a început perfect noul sezon din grupele Europa League şi s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la ŢSKA Sofia, graţie golurilor marcate de Rondon şi de Ciprian Deac, din penalty.

"Mare parte din meci am fost la egalitate. Motivul înfrângerii? Un moment de neatenţie, de pierdere a concentrării, la primul gol. Acolo unde ştiam că adversarul are atuuri, nu am putut face faţă. Apoi ne-am pierdut organizarea jocului, ne-am rupt un pic şi nu am reuşit să revenim în meci. Până la primul gol, aşa cum am spus, am fost la egalitate, am stat mai bine, am controlat mingea. În prima repriză nu am concretizat ocaziile avute.

Am încercat să ne creăm ocazii şi după al doilea gol, până la final. Ne trebuia un gol să revenim în meci, dar nu l-am reuşit. Să pierzi la începutul campaniei nu este plăcut. Trebuie să ne gândim la următorul meci, care este peste trei zile. În cea mai mare parte, am jucat aşa cum ne-am aşteptat. Ştiam că echipa din Cluj are jucători buni şi experimentaţi. Uneori, ei au jucat bine, alteori, cu centrările noastre, le-am făcut meciul mai uşor, din nefericire.

Lucrurul cel mai important este că echipa a jucat cu demnitate mare parte din timp şi nu avem de ce să ne fie ruşine de acest meci. Roma este favorită, iar între celelalte trei echipe din grupă nu este o mare diferenţă. Pentru noi, fiecare punct este important. Aceste meciuri apar ca un bonus pentru noi, dar vom lupta până la final pentru fiecare punct", a declarat Belcev, potrivit sportal.bg.

CFR Cluj a învins-o, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), pe ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a Grupei A din Europa League.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalty).

În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins în deplasare Young Boys, scor 2-1, revenind de la 0-1. Gazdele au deschis scorul prin Nsame, în minutul 14, din penalty. Pentru Roma au marcat Peres ’69 şi Kumbulla ’74.

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...