Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia Astrei după ultimele zvonuri apărute în legătura cu Ioan Niculae şi Anamaria Prodan: "Trebuie să facem următoarele precizări"

Reacţia Astrei după ultimele zvonuri apărute în legătura cu Ioan Niculae şi Anamaria Prodan: "Trebuie să facem următoarele precizări"

Liga 1

Comentarii

Oficialii Astrei au reacţionat, după ce, la începutul acestei săptămâni, a apărut informaţia în presa din România conform căreia Ioan Niculae ar fi împrumutat 300 de mii de euro de la Anamaria Prodan.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la relaţia impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări:

- singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinaţie precisă, în urma discuţiilor comune, pentru rezolvarea situaţiei lui Gabi Tamaş, suma regăsindu-se în actele perfectate.
- nu există niciun fel de alte sume de bani în discuţie, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real.
- presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situaţia într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite şi când antrenorul Dan Alexa a demisionat şi când mandatul său a fost" perturbat fizic"
, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Astrei.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe