Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Biancăi Andreescu după înfrângerea cu Simona Halep: ”Spatele mă doare al naibii de tare”

Reacţia Biancăi Andreescu după înfrângerea cu Simona Halep: ”Spatele mă doare al naibii de tare”

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu a fost la o minge de câştigarea meciului cu Simona Halep. Însă jucătoarea din România a revenit şi a reuşit să se impună în decisiv, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

La finalul meciului, ”Bibi” a recunoscut că ratarea acelei oportunităţi i-a afectat moralul. Ba mai mult, în setul decisiv canadianca s-a confruntat şi cu dureri puternice de spate.

”Nu sunt prea multe de spus. A fost un meci bun. Ea a luptat foarte bine. Nu mi-am luat şansele în setul al doilea, sunt dezamăgită. Iar spatele mă doare al naibii de tare.

Ea a început să pună mai multe mingi în teren, iar în setul al treilea, deşi nu vreau să dau vina pe spate, am simţit că nu mai am aceeaşi forţă. Dar am luptat bine cu ceea ce am avut. Sunt mândră de asta, totuşi dezamăgită.

La început am executat bine planul. Serviciul. Returul a fost bun. Nu m-am simţit intimidată intrând în teren. Am privit-o ca pe un model, aşa că să pot juca împotriva ei a fost interesant. Sper să mai am ocazia şi să-mi iau revanşa”, a spus Andreescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: bianca andreescutenis 

viewscnt
Articole similare