Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia categorică a lui Brănescu după ce Poli Iaşi a pierdut cu Viitorul şi a făcut un nou pas către Liga 2! "Şi cu asta vreau să spun tot!"

Reacţia categorică a lui Brănescu după ce Poli Iaşi a pierdut cu Viitorul şi a făcut un nou pas către Liga 2! "Şi cu asta vreau să spun tot!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă pe teren propriu de către Viitorul Constanţa, scor 0-3, într-un meci al etapei a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Andrei Cobanu a reuşit o "dublă" după ce a tranformat două lovituri de la 11 metri, în minutele 7 şi 22. Joalisson a închis tabela după ce a marcat în minutul 90+1. 

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a făcut un nou pas către Liga 2 şi ocupa ultimul loc în clasament, cu 14 puncte. Echipa din Copou se află la 2 puncte de locul care o poate duce la baraj, ocupat de către Hermannstadt.

După meci Brănescu a fost dezamăgit şi a recunoscut ca Poli Iaşi are puţine şanse de a se salva de la retrogradare. 

"O nouă înfrangere ce să facem, mergem mai departe. Nu o să zic nimic de arbitraj prefer doar să spun o vorba a unui mare antrenor, Boskov. El a zis că penalty e când fluiera arbitrul şi cu asta vreau să spun tot. Din păcate fotbalul se joacă pe goluri ei au marcat, noi nu am marcat şi normal că am pierdut.

Ca de obicei, nicio problemă, ştim deja ce avem de făcut. Încercăm să dăm tot în meciurile astea care au mai rămas. Şanse putine, meciurile trec, nu ştiu, vedem ce va fi, mergem mai departe" a spus jucătorul lui Poli Iaşi la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: brănescu 

viewscnt
Articole similare