Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia categorică a lui Sorin Cârţu după rezultatele slabe ale României! ”Nu văd spiritul acela naţionalist şi concentrarea pe care trebuie să o ai!”

Reacţia categorică a lui Sorin Cârţu după rezultatele slabe ale României! ”Nu văd spiritul acela naţionalist şi concentrarea pe care trebuie să o ai!”
Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit înaintea amicalului de lux pe care România îl va juca contra Angliei.

În ultima partidă disputată, România a fost învinsă de către Georgia, scor 1-2, pentru prima dată în istorie. Oficialul de la Universitatea Craiova îşi doreşte ca în meciul cu Anglia, tricolorii să aibă o alta atitudine. El susţine că jucătorii nu dau dovadă de naţionalism şi vor să se evidenţieze individual. 

”Mă aştept la o altfel de abordare şi un altfel de rezultat, să vedem… Poate, cine ştie, o partidă de tipul ăsta îi mobilizează mai mult. Nu contează (n.r. dacă România va pierde). Şi înfrângere, dacă este, trebuie să aibă o anumită tentă, o anumită imagine, să laşi o altă impresie.

Mi se pare că se vine la echipa naţională de parcă am veni la echipa de club.

Mi se pare că se vine la echipa naţională de parcă am veni la echipa de club. Nu este spiritul acela care trebuie pentru echipa naţională. Nu văd spiritul acela naţionalist şi concentrarea respectivă pe care trebuie să o ai pentru meciurile naţionalei.

Meciul cu Anglia este un prilej să te expui şi ca atitudine, şi ca reuşite. Dar trebuie, zic eu, să primeze, într-un fel, spiritul naţionalist şi un spirit colectiv. La toate meciurile, în afară de ăla cu Austria, parcă au fost preocupaţi să epateze individual”, a declarat Sorin Cârţu, pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare