Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia categorică a lui Steliano Filip, după ce a văzut raportul de la meciul FCSB - Dinamo! ”Nu se poate aşa ceva!”

Reacţia categorică a lui Steliano Filip, după ce a văzut raportul de la meciul FCSB - Dinamo! ”Nu se poate aşa ceva!”

Dinamo București

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe, iar din acel moment partida "s-a rupt" pentru alb-roşii. Filip a văzut raportul meciului scris de către Istvan Kovacs, iar centralul a notat că fotbalistul lui Dinamo l-a lovit pe Gheorghe în zona gâtului şi a feţei. 

Fotbalistul din Ştefan cel Mare îşi menţine poziţia şi a spus că era imposibil să îl fi lovit pe Valentin Gheorghe în zona gâtului, deoarece acesta a acuzat dureri la picior. 

 ”Nu se poate aşa ceva!”

”Să te uiţi pe reluări să vezi că jucătorul îşi pune mâna la picior ca şi cum l-aş fi lovit. Cu piciorul! Păi cum să mă duc cu cotul? Nu aveam cum! Nu se poate aşa ceva!

Nici vorbă să îl lovesc cu cotul, se poate vedea acest lucru pe filmări. Se vede clar că nici nu îl lovesc, doar am avut intensitate. Se observă că Vali Gheorghe îşi pune mâna la picior ca şi cum l-aş fi lovit, dar nici vorbă de cot”, a declarat Steliano Filip, pentru Fanatik.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în clasament, cu 12 puncte, fiind la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, cu doar 6 puncte. 

Afla mai multe despre: dinamo-steliano filip-fcsb 

viewscnt
Articole similare