Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia celor de la CSA Steaua după scandalul cu manele şi whisky în autocarul juniorilor de la Steaua: "Se vor lua măsuri. În club există tolerantă zero!"

Reacţia celor de la CSA Steaua după scandalul cu manele şi whisky în autocarul juniorilor de la Steaua: "Se vor lua măsuri. În club există tolerantă zero!"

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a dat detalii după scandalul apărut în ultimele zile, în care juniorii U15 şi U16 au apărut consumând alcool în autocar.

Zilele trecute a circulat pe internet un video extrem de şocant, in care juniorii U15 şi U16 de la CSA Steaua dansau pe manele şi consumau alcool in autocarul echipei!

Imaginile sunt din ianuarie 2020, însă abia acum au ajuns in spaţiu public. 

Azi clubul a emis un comunicat!

"Ca urmare a materialelor apărute în spaţiul public referitoare la grupa de fotbal 2007 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, CSA Steaua Bucureşti face următoarele precizări:

Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti a dispus măsuri pentru analizarea faptelor semnalate, petrecute în urmă cu aproximativ doi ani, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsurile care se impun.

Subliniem, de asemenea, că la nivelul clubului există toleranţă zero pentru comportamente neconforme cu normele şi valorile promovate de CSA Steaua sau abateri disciplinare de la conduita sportivă, indiferent de calitatea celor implicaţi în activităţile clubului.

În acest sens, la începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care reglementează conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă", au scris cei din clubul CSA Steaua. 

Afla mai multe despre: cea steauajuniori cea steauascandal steaua 

viewscnt
Articole similare