Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia celor de la FC Voluntari, după acuzele dure făcute de suporterii dinamovişti: "Sunt doar nişte invenţii sinistre"

Reacţia celor de la FC Voluntari, după acuzele dure făcute de suporterii dinamovişti: "Sunt doar nişte invenţii sinistre"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari şi Dinamo urmează să se întâlnească, duminică, de la ora 21:30, la Telekom Sport 1, iar suporterii "câinilor" au postat, pe reţelele de socializare, un mesaj dur înaintea meciului direct cu ilfovenii.

După ce a fost acuzat că zeci de juniori din propria academie au fost infectaţi cu noul coronavirus, clubul FC Voluntari a reacţionat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului şi pe reţelele de socializare.

COMUNICAT DE PRESĂ! Referitor la postarea de pe pagina de facebook" peluza Cătălin Hâldan "dorim să facem următoarele...

Publicată de FC Voluntari pe Vineri, 31 iulie 2020

"JOS MĂŞTILE! Boleşniţa ascunsă de la Voluntari
Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo îşi doreşte ca meciul cu Voluntari să se joace, la fel cum îşi doreşte ca toate meciurile rămase să fie disputate.
În situaţia pe care o prezentăm aici este vorba în primul rând despre SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, chiar dacă în ultima vreme oamenii aceştia au fost priviţi mai mult prim prisma cifrelor din drepturile de televiziune.
Vorbim de sănătatea adversarilor şi de cea a jucătorilor noştri, care şi aşa este pusă în pericol de programul infernal, care încalcă orice regulă din medicina sportivă.
Ceea ce spunem aici trebuie să fie şi un avertisment pentru toţi cei responsabili, pentru toţi cei care închid ochii sau se fac că plouă când vine vorba de riscurile la care sunt supuşi aceşti OAMENI şi familiile lor.
Suntem pe primul loc în Europa la decese (raportat la 100.000 de locuitori) şi la creşterea numărului de persoane infectate cu covid-19. DAR ASTA NU CONTEAZĂ!
...Nobilii Romei şi-au plătit biletele la Colosseum. Gladiatorii trebuie să ofere spectacolul. Lupta de dragul publicului este mai importantă decât viaţa lor.
Mai grav este că vorbim nu doar despre nişte oameni mari, trataţi ca nişte gladiatori, ci despre nişte copii care nici măcar nu joacă fotbal pe bani.
Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanţe au venit de mai multe ori şi toţi copiii de la Academia Voluntari au fost testaţi.
Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAŢI CU COVID-19
Jucătorii au fost trimişi acasă şi li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă şi că poliţia va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu. 
Academia s-a închis. Totul a fost ţinut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declaraţii la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club.
În mod normal trebuia să fie declanşată o anchetă epidemiologică.
Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testaţi. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.
Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAŞI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeaşi serie, ca să bage banii direct în buzunar?
Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeaşi bază sportivă cu seniorii. Cu mască şi fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră şi ies pe aceleaşi porţi.
Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.
IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:
1. Cerem TESTAREA DE URGENŢĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
2. Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
3. SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!
4. Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deţine despre situaţia de la FC Voluntari!
5. SOLICITĂM INTERVENŢIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (acelaşi tip de test)
6. CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din aceşti bani pentru siguranţa şi sănătatea jucătorilor!
7. Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
8. Solicităm Ministerului Sănătăţii şi Institutului Naţional de Sănătate Publică o poziţie medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanţă, după perioada de carantină, atât pentru cei testaţi negativ, dar ţinuţi în izolare, cât şi pentru cei testaţi pozitiv şi vindecaţi"
, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare