Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia clară a lui Helmut Duckadam după ce a auzit că Sorescu va semna cu FCSB: ”De ce se întorc atât de repede în România?”

Reacţia clară a lui Helmut Duckadam după ce a auzit că Sorescu va semna cu FCSB: ”De ce se întorc atât de repede în România?”

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu este aproape de a ajunge la FCSB.

Gigi Becali este foarte aproape de a da una dintre cele mai importante lovituri din ultimele sezoane. Patronul FCSB-ului a demarat negocierile pentru aducerea lui Deian Sorescu sub comanda lui Mihai Pintilii, iar jucătorul şi-a dat deja acceptul pentru o eventuală revenire în Superligă.

Fără transfer în actuala perioadă de mercato din iarnă, FCSB poate începe în forţă campania de achiziţii. Sorescu doreşte să plece din Polonia şi le-a transmis deja acest lucru oficialilor lui Rakow, aceştia dorind şi ei, în acelaşi timp, să se despartă de mijlocaşul român.

Helmut Duckadam a reacţionat când a auzit că FCSB este aproape de a efectua acest transfer. Fostul oficial de la echipa lui Becali s-a declarat surprins de această mutare încercată de echipa bucureşteană. 

”De ce se întorc atât de repede în România?”

”Sunt foarte surprins de această mutare! Pe ce post ar juca Sorescu? FCSB este acoperită la mijlocul terenului, aşa că doar fundaş dreapta îl văd în echipa pe care o au.

Nu cred că va avea probleme cu suporterii, pentru că FCSB şi Dinamo nu se vor întâlni prea curând (n.n. râde).

De ce se întorc atât de repede în România? Din păcate, jucătorii noştri nu reuşesc afară, iată şi exemplul lui Sorescu. L-am văzut la Dinamo pe Sorescu, dar ştim cu toţii în ce situaţie a fost echipa”, spus Helmut Duckadam, pentru ProSport

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsb-helmut duckadam 

viewscnt
Articole similare