Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia clară a lui MM Stoica după ce Florin Prunea l-a jignit pe Octavian Popescu! ”Nu pot coborî la nivelul ăsta!”

Reacţia clară a lui MM Stoica după ce Florin Prunea l-a jignit pe Octavian Popescu! ”Nu pot coborî la nivelul ăsta!”

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a reacţionat după ce puştiul Octavian Popescu a fost jignit.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

După acest succes răsunător, jucătorii FCSB-ului s-au bucurat în vestiar şi i-au ironizat pe rivalii lor din Liga 1, iar un clip cu ei a fost postat pe pagina oficială a echipei. După acest episod, fostul oficial al lui Dinamo, Florin Prunea, s-a enervat şi i-a jignit pe Octavian Popescu şi Florinel Coman. 

După meci, MM Stoica a avut un mesaj pacifist şi a ţinut să precizeze că fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, iar acum, a sărit în apărarea puştiului Popescu. 

”Nu pot coborî la nivelul ăsta!”

”Oricât mi-aş dori să apăr un fotbalist, nu pot coborî la nivelul jignirilor proferate la adresa lui Octavian Popescu”, a postat Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

FCSB este pe locul 7 în clasament, cu 12 puncte, fiind la 9 puncte în spatele liderului, CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-liga 1-prunea 

viewscnt
Articole similare