Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Claudiei Nechita la revenirea în ţară. Cum explică eşecul din sferturile de finală: "Mi-a scăpat medalia printre degete"

Reacţia Claudiei Nechita la revenirea în ţară. Cum explică eşecul din sferturile de finală: "Mi-a scăpat medalia printre degete"

Jocurile olimpice

Comentarii

Claudia Nechita a ratat calificarea în semifinalele turneului de box din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la categoria -57 kilograme.

Claudia Nechita a fost învinsă în sferturile de finală pe japoneza Sena Irie, decizie 3-2.

Dacă s-ar fi calificat în semifinalele programate sâmbătă, Nechita şi-ar fi asigurat o medalie.

"A fost o experienţă foarte frumoasă. Sincer, e o experienţă pe care o recomand oricărui sportiv. E ceva unic. Nu se compara cu nicio alta competitie.

În meciul din sferturi, a fost dorinta prea mare. Mi-am dorit din tot sufletul sa castig meciul acela si din pacate atat am puitut sa fac acolo. Sunt multumita pana la urma. Mi-a scapat cumva medalia printre degete, dar sunt recunoscatoare pentru acest rezultat si cu siguranta la urmatoarea Olimpiada voi fi pe podium.

Nu vreau să cred că a fost avantajată, dar a fost un avantaj clar. A fost la ea acasă, meciul a fost acolo, n-a fost o diferenţă foarte mare si atunci s-a putut. Poate daca era invers si eu eram la mine acasa si ea venea si boxam cu ea, poate la fel se intamplau lucrurile si pentru mine.

Sunt dezamagita ca nu mi-am indeplinit obiectivul. Acesta era obiectivul meu de a fi pe cea mai inalta treapta a podiumului" , a spus Claudia Nechita.

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare