Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia clubului Gaz Metan după ce Edi Iordănescu a ameninţat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Reacţia clubului Gaz Metan după ce Edi Iordănescu a ameninţat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu a recunoscut că e pregătit pentru plecarea de la Gaz Metan, dar clubul se opune. Preşedintele Ioan Mărginean susţine că antrenorul îşi doreşte un buget mai mare, dar clubul nu garantează că îi poate îndeplini dorinţa.

Conducerea lui Gaz Metan face tot posibilul ca fiul fostului selecţioner să rămână pe postul de antrenor: "După ce vine la Mediaş trebuie să regândim proiectul, pentru că toate lumea are probleme financiare. Acum vorbim pe mail, acolo ne dăm problemele şi rezolvăm. El a spus că vrea condiţii mai bune, buget mai mare. O să stabilim când revine la Mediaş. Dacă voia să plece, putea să plece de un an. Eu v-am spus că nu pleacă. El are doar bile albe, dar eu mă pot angaja că voi avea un buget mai mare sezonul următor?", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Pro X.

Edward Iordănescu se gândeşte la plecarea de la Gaz Metan

"Eu în vară închideam un an şi jumătate de contract, am venit pentru un obiectiv clar, chiar dacă multora le-a fost greu să creadă că se poate, am demonstrat împotriva unor echipe cu mult mai mare tradiţie decât noi. Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor.

Şi şansele mele, oricât sunt de ataşat de oraş, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul", a declarat Edward Iordănescu, la Telekom Sport, în urmă cu câteva zile.

Edi Iordănescu se află la Mediaş din ianuarie 2019, el reuşind să califice echipa în play-off-ul acestei ediţii de Liga 1. Gaz Metan se află pe locul al şaselea în play-off, cu 23 de puncte.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare