Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Cristinei Neagu după ce a fost declarată din nou cea mai bună jucătoare din lume: ”Am toate motivele să trag şi mai tare”

Reacţia Cristinei Neagu după ce a fost declarată din nou cea mai bună jucătoare din lume: ”Am toate motivele să trag şi mai tare”

Handbal

Comentarii

Handbalista Cristina Neagu a declarat, luni, după ce a fost aleasă de IHF cea mai bună jucătoare a lumii pentru a patra oară, că este foarte fericită şi că are toate motivele să ”tragă mai tare” şi să revină mai puternică. Neagu a făcut declaraţia pentru echipa sa de club, CSM Bucureşti, cu care nu a ajuns încă la o înţelegere privind prelungirea contractului, scadent în 30 iunie.

”Sunt foarte fericită. Le mulţumesc oamenilor că sunt alături de mine şi că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag şi mai tare şi să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei şi iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivaţie în plus”, a spus Neagu, citată de site-ul oficial al CSM Bucureşti.

La puţin timp după ce a oferit declaraţia pentru CSM Bucureşti, Cristina Neagu a postat un mesaj şi pe pagina sa de Facebook: "Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere! E o realizare incredibilă, nu doar pentru mine, ci şi pentru handbalul românesc! Mulţumesc colegelor şi antrenorilor. Ţinând cont că vine într-un moment greu pentru mine, reprezintă o motivaţie suplimentară să-mi revin şi să ne bucurăm de handbal împreună!".

Cristina Neagu a fost declarată, luni, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricoloră.

Neagu este prima jucătoare din lume care câştigă de patru ori acest titlu din partea federaţiei internaţionale.

După anii 2010, 2015 şi 2016, când a primit, de asemenea, cea mai înaltă distincţie individuală din partea IHF, Cristina Neagu este aleasă pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii, de această dată pentru anul 2018.

Aflată în recuperare, după ruptura de ligamente suferită la genunchiul drept în timpul Campionatului European din luna decembrie, Neagu a fost nominalizată la acest titlu pentru a cincea oară în carieră.

Alături de ea au mai fost nominalizate jucătoarele Ana Vyahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franţa), Stine Oftedal (Norvegia) şi Estelle Nze Minko (Franţa).

Cristina Neagu a primit distincţia similară şi din partea forului european de profil (EHF) pentru anul 2018, după ce a devenit golgeterul all-time al Campionatului European, cu 193 de goluri.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare