Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia Cristinei Neagu, după decizia FRH de a îngheţa sezonul: "Este nedrept! Eram favorite să luăm titlul"

Reacţia Cristinei Neagu, după decizia FRH de a îngheţa sezonul: "Este nedrept! Eram favorite să luăm titlul"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, legitimată la CSM Bucureşti, consideră nedreaptă decizia oficialilor FRH de a îngheţa campionatul cu clasamentul actual şi de a nu acorda titlul în actualul sezon. Neagu speră acum ca echipa sa să primează wild-card pentru a evolua în Liga Campionilor.

"Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine din cauza problemelor la genunchi. Am început totuşi să joc şi într-un timp foarte scurt am reuşit să revin la forma dinaintea accidentării şi am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost şi el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini şi n-am ştiut dacă vom reuşi să terminăm acest sezon pe terenul de handbal.

Astăzi, Federaţia Română de Handbal a decis să îngheţe campionatul cu clasamentul actual. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct.

Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi!" , a fost mesajul postat de Cristina Neagu pe contul oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine din cauza problemelor la genunchi. Am început totuşi să joc şi într-un timp foarte scurt am reuşit să revin la forma dinaintea accidentării şi am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost şi el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini şi n-am ştiut dacă vom reuşi să terminăm acest sezon pe terenul de handbal. Astăzi, Federaţia Română de Handbal a decis să îngheţe campionatul cu clasamentul actual. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi! #CN8 #unstoppable @redbullro

O postare distribuită de Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) pe

Federaţia Română de Handbal a decis, luni, să nu acorde titlurile în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină. Competiţiile, întrerupte de pandemia de coronavirus, nu se vor mai relua.

La feminin, SCM Râmnicu Vâlcea (18 meciuri) şi CSM Bucureşti (17 meciuri) ocupau, în această ordine, primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărţite fiind de golaveraj. CS Minaur Baia Mare (18) ocupa locul 3, cu 36 de puncte. SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti va solicita un wild-card pentru aceeaşi competiţie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe