Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Cristinei Neagu după eşecul dramatic cu Muntenegru: ”Sunt mândră de echipa mea! Aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Ungaria”

Reacţia Cristinei Neagu după eşecul dramatic cu Muntenegru: ”Sunt mândră de echipa mea! Aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Ungaria”

CM Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a transmis un mesaj de mobilizare după ce România a pierdut dramatic cu Muntenegru, scor 26-27, în grupele preliminare al Campionatului Mondial de Handbal. Naţionala noastră este obligată să învingă Ungaria pentru a se califica mai departe.

Fetele lui Tomas Ryde au pierdut un meci în care la un moment dat conduceau şi cu patru goluri. România a cedat pe final şi a fost învinsă cu 26-27 de Muntenegru, rezultat care ne-a complicat situaţia. Pentru a se califica, naţionala noastră trebuie neapărat să învingă Ungaria, în ultimul meci din grupă.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare cu Muntenegru, transmite un mesaj de mobilizare, spune că este mândră de colegele ei şi este încrezătoare că România poate trece de Ungaria:

”Astăzi, cu siguranţă că ne-ar fi trebuit cele două puncte, dar totul se va decide în ultimul meci din grupă. Aşa că încercăm să ne ridicăm, cred că am reuşit multe lucruri bune în acest meci şl trebuie să facem un meci bun contra Ungariei şi să mergem mai departe. Nu mă aşteptam să joc chiar aşa după atâta timp de inactivitate, după doar 10 antrenamente, mai ales că nimeni nu ştia care este starea mea de fapt. Dar eu ştiu, aşa că evoluţia mea de aici este incredibilă inclusiv pentru mine. Nu aş putea fi mai fericită. Mai ales că pot să îmi ajut echipa.



La acest nivel, România nu poate fi eliminată din faza grupelor, aşa că îmi doresc să fim cele mai bune în meciul cu Ungaria, să ne impunem, chiar şi la un gol diferenţă şi să mergem mai departe. Sunt căpitanul şi liderul echipei, şi, dacă nu fac eu asta, atunci cine? Aşa că întotdeauna le voi susţine pe colegele mele, ştiu că nu este deloc uşor să joci la un turneu final ştiind că lumea are aşteptări atât de mari.

(Ce le-ai spus astăzi?) Le-am spus că am luptat bine, că am făcut multe lucruri bune, că trebuie să ţinem capetele ridicate pentru că va fi din ce în ce mai bine, iar cel mai important meci al nostru va fi cel de vineri. Aşa că aşteptăm cu nerăbdare ziua de vineri, când întâlnim Ungaria şi sperăm să mergem mai departe. Nu mă gândesc la semifinale, ci doar să fim între primele 8-10 echipe de la acest turneu final. Aşa că nici vorbă de semifinale, ci doar ne gândim la cum să facem cât mai multe puncte ca să ne situăm pe o poziţie cât mai bună.

(Despre meciul cu Muntenegru) A fost un meci cu multe suişuri şi coborâşuri. Muntenegru a câştigat dar ar fi putut să o facă foarte bine şi România. A fost o luptă pe cinste la capătul căreia ei au câştigat. Linia dintre victorie şi înfrângere a fost una foarte mică în acest meci. Sunt mândră de echipa mea, care cred că a făcut un meci bun, am jucat din ce în ce mai bine cu fiecare partidă, iar acum toate gândurile noastre se îndreaptă spre meciul cu vineri, cu Ungaria”,
a declarat Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare