Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia de ultimă oră a lui Gigi Becali după ce suporterii din Peluza Nord au revenit alături de FCSB! ”Au văzut că am ţinut echipa sus!” Ce spune patronul echipei

Reacţia de ultimă oră a lui Gigi Becali după ce suporterii din Peluza Nord au revenit alături de FCSB! ”Au văzut că am ţinut echipa sus!” Ce spune patronul echipei

FCSB

Comentarii

Pe finalul sezonului trecut, suporterii FCSB au fost în conflict cu conducerea echipei, după ce roş-albaştrii au ratat din nou titlul.

FCSB s-a impus joi, pe Arena Naţională, în primul tur preliminar din Conference League, contra celor de la Shakhter Karagandy, scor 1-0, iar returul partidei va avea loc joia viitoare. 

Suporterii au fost aproape de trupa lui Dinu Todoran, iar ei eu revenit alături de echipă. Ultimul meci al FCSB-ului cu fani în tribune a fost cu Chindia Târgovişte, pe 22 februarie 2020, când apriximativ 4 mii de fani ai echipei patronate de Gigi Becali şi-au susţinut favoriţii. 

Am ţinut echipa sus, n-am avut ruşine de retrogradare!

”Oamenii au început să îşi dea seama, s-au luminat la minte. Au văzut Rapidul. Cu Dinamo au războiul cel mai mult. Dinamo, de vreo cinci ani, e numai în spate. Ba retrogradează, ba în insolvenţă. Şi-au dat seama că era un război împotriva mea. 

Am ţinut echipa sus, n-am avut ruşine de retrogradare, de insolvenţă. Am ţinut echipa sus”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

În afară de FCSB, echipele româneşti nu s-au descurcat prea bine în Conference League. Universitatea Craiova a înregistrat o nouă umilinţă în cupele europene şi a pietrdut cu 0-1 contra lui Laci, iar Sepsi a remizat cu Spartak Trnava, scor 0-0.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-fani 

viewscnt
Articole similare