Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dinamoviştilor după transferul lui Nedelcearu! Mutarea i-a luat pe toţi prin surprindere: "Nici n-am apucat să mai vorbim!"

Reacţia dinamoviştilor după transferul lui Nedelcearu! Mutarea i-a luat pe toţi prin surprindere: "Nici n-am apucat să mai vorbim!"

Superliga

Comentarii

Giorgios Katsikas şi Constantin Nica au jucat astăzi rolul "casierilor" la casele de bilete de la stadionul Dinamo şi le-au vândut fanilor tichete pentru derby-ul cu FCSB.

Dinamo - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45

Fundaşul grec se aşteaptă ca fanii dinamovişti să umple Naţional Arena si să facă o atmosferă senzaţională.

"Va fi o atmosferă fantastică. Nu ştiu câte bilete s-au vândut, dar cred că vor veni 20-30 de mii, 40 de mii de fani! Va fi frumos şi pentru jucători, vom avea sprijinul de care avem nevoie pentru a câştiga meciul.

Desigur că este un meci greu, ştim cu toţii că este un derby aici. Ambele echipe sunt foarte bune şi sper să câştigăm! Sper să joc duminică. Îmi amintesc că am piedut ultimul meci contra lor. Toată lumea vrea să câştige împotriva echipelor bune şi în special împotriva FCSB"
, spune Katsikas.

Katsikas a vorbit şi despre plecarea lui Nedelcearu chiar înainte de derby. Transferul fundaşului la Ufa i-a surprins inclusiv pe colegii acestuia, care nu au mai apucat să-şi ia la revedere de la el.

"Nu am vorbit cu el pentru că totul s-a petrecut atât de repede. Dar cred că Nedelcearu merita să se transfere, este un jucător bun şi a demonstrat asta la fiecare meci jucat aici, la Dinamo.  Sper să se descurce bine în Rusia, să aibă numai succes.

Au plecat trei căpitani (Anton, Nedelcearu şi Filip), dar asta nu contează. Cred că fiecare are personalitatea de a conduce această echipă spre succes!"
, a declarat Katsikas.

Afla mai multe despre: katsikasdinamotransfernedelcearu 

viewscnt
Articole similare