Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dură a lui Mircea Rednic, după umilinţa cu Sepsi: "De aia nu mai joacă Horşia. E cu gândul la FCSB"

Reacţia dură a lui Mircea Rednic, după umilinţa cu Sepsi: "De aia nu mai joacă Horşia. E cu gândul la FCSB"

Cupa României

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut şi meciul din manşa tur a semifinalelor Cupei României, scor 1-5, în deplasarea de la Sepsi, iar Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii în urma prestaţiei de la Sf. Gheorghe.

"E ruşinos, ţinând cont de scor, de evoluţia noastră. Am început cu 1-0, apoi s-a terminat 5-1 pentru ei. Am fost obligat să protejez câţiva jucători, ţinând cont că vrem să ne salvăm. Dar asta nu înseamnă că cei care au pretenţii în lot să joace, atunci când li se oferă şansa să joace, se prezintă penibil. Nu vreau să dau nume, când pierdem, pierdem toţi. Principalul vinovat e antrenorul, dar şi ei au pretenţii. Chiar în aceaastă săptămână au fost discuţii despre salarii, chiar s-au mai primit nişte bani din datorii, dar e păcat că ne-am prezentat ruşinos.

Se simte oboseala, avem meci sâmbătă şi trebuie să ne refacem cât mai repede. Trebuie să scoatem un rezultat bun cu Chindia. La 5-1 pentru ei, nu am ce să mai vorbesc despre returul cu Sepsi. E vorba de o echipă care vrea performanţă, are în lot jucători buni şi merită toate felicitările pentru cum au evoluat în acest meci.

Nu ştiu de ce se tot vorbeşte de Horşia la FCSB. El şi-a prelungit contractul până la finalul sezonului, deci nu are cum să se întoarcă la FCSB. De aia nu mai joacă el de vreo trei meciuri? E cu gândul acolo? El şi-a prelungit contractul şi trebuie să joace aici până la finalul sezonului. Astea sunt problemele, sunt jucători împrumutaţi, sunt jucători la final de contract, aici se vede lipsa asta de implicare.

Oricum ei se gândesc că pleacă la finalul sezonului. Aici cred că a fost o strategia greşită, dar acum nu trebuie să ne plângem. Am avut trei meciuri bune în campionat şi trebuie să ne concentrăm pentru meciul de sâmbătă" , a declarat Mircea Rednic.

"O altă înfrângere, foarte dureroasă, mi-e greu să trag concluzii, dar e un moment foarte greu pentru noi. Însă doar noi putem scoate căruţa din această situaţie, chiar dacă avem probleme, nu trebuie să ne gândim la aceste lucruri. Sunt foarte trist şi e foarte important să ne adunăm şi să dăm tot ce putem pentru a salva această echipă şi acest oraş.

În momentul de faţă, trebuie să ne concentrăm pe campionat, urmează două finale, două meciuri capitate şi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Problema nu este la meciul cu Sepsi, se pare că nu ne regăsim, trebuie să schimbăm ceva, să fim bărbaţi şi să ne privim în ochi. Este păcat pentru toată munca depusă în ultimii ani la această echipă. Ca să avem şanse să ne salvăm, trebuie să dăm tot ce putem cu toţii şi să rămânem concentraţi până la finalul meciului" , a spus Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: rednicpoli iasi 

viewscnt
Articole similare