Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dură a lui Paolo Maldini, după declaraţiile lui Ralf Rangnick: "Până să înveţe limba italiană, să afle ce înseamnă respectul"

Reacţia dură a lui Paolo Maldini, după declaraţiile lui Ralf Rangnick: "Până să înveţe limba italiană, să afle ce înseamnă respectul"

AC Milan

Comentarii

Zvonurile care susţin că Ralf Rangnick este foarte aproape de a semna cu AC Milan, pentru funcţia de manager general, nu i-au picat prea bine lui Paolo Maldini.

Actualul director tehnic al rossonerilor a fost nemulţumit de faptul că Ralf Rangnick a declarat, în presa din Germania, că a negociat cu oficialii lui AC Milan pentru a ocupa postul de manager general începând din vara acestui an.

"Eu n-am discutat niciodată cu Rangnick. Să vorbeşti despre o poziţie de conducere cu putere deplină, înseamnă că intri în teritoriul altor departamente în care lucrează profesionişti cu acte în regulă. Aşa că, sfatul meu pentru el este ca înainte să înveţe limba italiană, să înveţe ce înseamnă respectul. Noi cei care sunt acum în conducerea clubului, în ciuda momentelor dificile pe care le traversăm, încercăm să ducem sezonul la capăt în cel mai profesionist mod" , a declarat Paolo Maldini în presa din Italia.

Totul a pornit de la declaraţia lui Ralf Rangnick, care, la finalul săptămânii trecute, a spus în presa din Germania că a fost contactat de oficialii lui AC Milan pentru a prelua poziţia de manager general al clubului.

"AC Milan m-a întrebat dacă sunt disponibil şi apoi am informat Red Bull şi am avut întâlniri cu agentul meu. A venit pandemia de coronavirus şi în acest moment există probleme mult mai mari", a spus Rangnick pentru Bild.

Cine este Ralf Rangnick, cel care o poate prelua pe AC Milan din sezonul viitor

Ralf Rangnick este omul din spatele proiectului RB Leipzig, club la care a ajuns în 2015 şi pe care a reuşit să-l transforme într-unul de elită în Bundesliga.

Ca antrenor, Ralf Rangnick a impresionat la Stuttgart, alături de care a cucerit Cupa UEFA Intertoto în 2000, dar şi la Schalke, unde a reuşit să aducă trei trofee în palmaresul clubului, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei şi Cupa Ligii Germaniei. Rangnick a mai bifat o promovare cu Hannover în 2001-2002, dar şi două promovări succesive cu Leipzig. Are 88 de meciuri ca manager al lui RB Leipzig şi 50 de victorii, fiind învins doar de 18 ori.

Ralf Rangnick a mai pregătit în cariera sa echipele Reutlingen, Ulm şi Hoffenheim, iar acum este director sportiv în grupul Red Bull şi răspunde de rezultatele echipelor Leipzig, New York Red Bulls şi Red Bull Brasil.

Afla mai multe despre: maldini 

viewscnt
Articole similare