Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dură a Peluzei Nord, după ce Gigi Becali l-a numit pe Toni Petrea antrenor! ”Am pierdut milioane de suporteri din cauza dorinţei tale disperate de a fi la TV!”

Reacţia dură a Peluzei Nord, după ce Gigi Becali l-a numit pe Toni Petrea antrenor! ”Am pierdut milioane de suporteri din cauza dorinţei tale disperate de a fi la TV!”

FCSB

Comentarii

La FCSB s-a declanşat haosul după ce Edi Iordănescu a părăsit gruparea roş-albastră.

Latifundiarul din Pipera nu a stat mult pe gânduri şi l-a numit pe Toni Petrea antrenorul echipei. Fostul antrenor revine la echipă, după aventura din sezonul trecut, când nu a reuşit să câştige titlul, iar această veste nu a fost pe placul suporterilor din Peluza Nord. Ei au emis luni seara un comunicat în care au precizat că vor face tot posibilul să îl îndepărteze pe Gigi Becali de la FCSB. 

”Pentru că vorbim de banii tăi (tot ce contează pentru credinciosul şi omul lui D-zeu), o să-ţi repetăm:

Ecuaţia în sport este asta: suporteri mulţi = audienţă mare = interes pentru transmiterea meciurilor = bani pentru drepturile tv / tichete vândute = vizibilitate = firme care doresc şi plătesc asocierea cu clubul. Baza piramidei o constituie suporterii.

Fani puţini sau deloc = lipsă de interes pentru transmiterea partidelor = bani puţini sau deloc pentru drepturile tv / tichete = vizibilitate redusă = firme neinteresate de asociere. 

Steaua a pierdut milioane de suporteri, nume, sigla, etc. numai din cauza ta şi a dorinţei tale disperate de a fi la televizor, de a se vorbi despre tine (ca un adevărat om al lui D-zeu, modest şi neinteresat de faimă). [...] Fără tine nu exista CSA, fără tine aveam stadionul plin meci de meci, fără tine eram campioni an de an, fără tine iubeam cu adevărat să venim la meciuri!

NIMENI NU VINE LA MECI PENTRU TINE! Venim pentru echipa noastră dragă şi îi deplângem zilnic soarta care a făcut să ajungă pe mâna ta! 

Dar, ghici ce, nu vom pleca la CSA, vom rămâne alături de club, dar vom face tot ce ţine de noi pentru a te face să înţelegi ce înseamnă un club profesionist şi un patron normal (care să câştige foarte mulţi bani fără a distruge echipa)”, a fost mesajul postat de Peluza Nord.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-peluza nord 

viewscnt
Articole similare