Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Elizei Samara după eliminarea României din sferturile probei feminine pe echipe: "Hong Kong era de bătut"

Reacţia Elizei Samara după eliminarea României din sferturile probei feminine pe echipe: "Hong Kong era de bătut"
Comentarii

România a ratat calificarea în semifinalele probei feminine pe echipe, la tenis de masă, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a pierdut, scor 1-3, întâlnirea din sferturi, cu Hong Kong.

''Victoria de la dublu ne-a adus un moral mult mai bun, e bine să începi meciul cu 1-0 şi nu cu 0-1. Dar, din păcate, nu a fost suficient. Meciul meu l-am pierdut cu 3-0 la Lee Ho Ching, la 9, 8 şi 10, dar la fel de bine putea scorul să fie pentru mine 3-0.

Dar s-a făcut diferenţa la ultimele două puncte de set mereu. Am fost aproape, în meciul meu chiar am simţit că pot s-o bat. Se putea, Hong Kong nu este de nebătut, nu este China, nu este Japonia. Se putea mai mult. Nu ştiu ce ne-a lipsit, poate neşansa, poate acele ultime puncte, aşa cum a fost la meciul meu.

Se putea mai mult, când am văzut ce tragere avem la echipe, am zis că putem să câştigăm, că putem să batem Egiptul şi Hong Kong-ul, repet, era o echipă de bătut'', a declarat Eliza Samara.

După Jocurile Olimpice, Eliza Samara va intra în vacanţă şi apoi va participa la Europenele de la Cluj (28 septembrie - 3 octombrie): ''Marţi intru în vacanţă. Am avut un Campionat European de simplu (22-27 iunie). După care am venit acasă două zile, mi-am făcut bagajele, am fost la Izvorani în bula olimpică, de pe 1 pe 10 iulie, după care am zburat la Tokyo. Urmează o vacanţă, nu ştiu cât, pentru că pe 3 septembrie, deja am meci la echipa unde joc în Polonia. Apoi va urma Campionatul European de la Cluj, unde sper să fim în aceeaşi formulă ca la Tokyo şi să ne apărăm titlul''.

România, care a dispus cu 3-0 de Egipt, duminică, în optimi, şi a pierdut luni cu Hong Kong (1-3), în sferturi, încheie competiţia pe locul 5.

În sferturi s-a oprit la dublu mixt şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs (locul 5), Ovidiu Ionescu a pierdut în turul al doilea la simplu masculin, iar Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs au cedat în turul al treilea la simplu feminin.

Afla mai multe despre: romaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare