Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fabuloasă a lui Valeriu Iftime după CFR Cluj - Dinamo Zagreb: "Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul. Îl întrebi pe cizmar dacă vrea să dea?"

Reacţia fabuloasă a lui Valeriu Iftime după CFR Cluj - Dinamo Zagreb: "Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul. Îl întrebi pe cizmar dacă vrea să dea?"

CFR Cluj

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit deschis despre cum a privit eliminarea lui CFR Cluj din turul secund preliminar Champions League cu Dinamo Zagreb.

Iftime: "Mi-e greu să cred că Golofca se mai poate reconstrui ca fotbalist la CFR Cluj"

Cătălin Golofca a fost al cincilea executant al loviturilor de departajare şi omul care ar fi putut aduce calificarea în turul trei preliminar Champions League. Totuşi, fostul jucător al lui FC Botoşani a ratat, iar Boli a fost cel care a dus calificarea în tabăra croaţilor, după ce ratat penalty-ul decisiv. 

Valeriu Iftime l-a criticat pe Dan Petrescu pentru decizia de a-i lăsa să execute doar pe fotbaliştii care au fost în stare. De asemenea, nu a înţeles decizia de a-l pune pe Golofca al cincilea pe lista executanţilor: 

"Am văzut şi meciul CFR-ului. Când l-am văzut pe Golofca, am închis TV-ul. Niciodată nu poate da el penalty ultimul. Nu a bătut niciodată. E jucător de moral. L-am auzit pe Dan Petrescu că nu au vrut să bată. Dacă ai un electrician şi un cizmar, îi intrebi pe ei dacă vor să dea? Dă tu!"

"E clar că el nu e un copil atât de mare pentru un război atât de mare. Cele două cluburi FCSB şi CFR nu au fost pentru el. Putea veni la mine. Mi-e greu să cred că se mai poate reconstrui ca fotbalist la CFR Cluj. E mare păcat că a ratat şi că CFR Cluj nu s-a calificat. E o mare presiune şi pe umerii lui acum", a mai spus patronul lui FC Botoşani. 

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

La loviturile de departajare, pentru CFR au marcat Vincius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli. 

 

Afla mai multe despre: golofcavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare