Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fanilor lui Ajax, după ce Răzvan Marin a fost înlocuit în partida cu APOEL Nicosia: "Era şi timpul. I-a fost curmată suferinţa"

Reacţia fanilor lui Ajax, după ce Răzvan Marin a fost înlocuit în partida cu APOEL Nicosia: "Era şi timpul. I-a fost curmată suferinţa"

Fotbal

Comentarii

Jucătorul celor de la Ajax Amsterdam, Răzvan Marin, a fost primul înlocuit, în această seară, în partida cu APOEL Nicosia, din play-off-ul Ligii Campionilor. Mijlocaşul român a fost înlocuit în minutul 61.

Fostul jucător al celor de la FC Viitorul Constanţa şi Standard Liege, Răzvan Marin, a fost înlocuit de antrenorul Erik Ten Hag, cu Sergino Dest, în minutul 61. Românul primise un cartonaş galben în prima repriză, în minutul 18, iar aportul său defensiv şi ofensiv a fost unul modest. APOEL Nicosia a fost foarte periculoasă pentru portarul lui Ajax, Onana. De asemenea, pe atac, Marin a încercat câteva şuturi, însă imprecise.

Reacţiile fanilor de pe reţelele de socializare au fost extrem de vehemente, mulţi dintre ei considerând că schimbarea ar fi trebuit să se producă mai devreme: "Luaţi-l pe Propper", "În cele din urmă l-a scos", "Cred că este timpul ca acesta să nu mai plutească în derivă" "Bună schimbare, Marin a fost foarte slab", "Era şi timpul. I-a fost curmată suferinţa", au fost doar câteva din aceste reacţii dure.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare