Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fotbaliştilor de la Craiova după egalul cu FCSB. "Am fost peste ei la aproape toate capitolele"

Reacţia fotbaliştilor de la Craiova după egalul cu FCSB. "Am fost peste ei la aproape toate capitolele"
Comentarii

Craiova a făcut egal în deplasare contra celor de la FCSB, scor 0-0.

La finalul meciului terminat la egalitate, pentru Craiova au vorbit Paul Papp şi Andrei Ivan, care s-au arătat nemulţumiţi de rezultat şi care consideră că au fost peste FCSB în această partidă.

Reacţia fotbaliştilor de la Craiova după egalul cu FCSB

La finalul partidei contra celor de la FCSB, Paul Papp s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că echipa sa nu a reuşit să câştige cele trei puncte, în ciuda faptului că au avut cele mai multe ocazii de gol şi chiar un penalty ratat. Fundaşul Craiovei crede că oltenii au fost peste roş-albaştrii în acest derby şi că meritau victoria.

"Eu cred că nu ar trebui să fim mulţumiţi pentru că am ratat cele mai mari ocazii şi am ratat şi un penalty deci nu ar trebui să fim mulţumiţi. Cred că am făcut o partidă bună, am fost peste ei la aproape toate capitolele, cred că puţin la posesie am fost sub ei.Sperăm să continuăm aşa şi următorul meci, fără gol, şi sperăm asta şi în play-off.", a declarat Paul Papp.

Papp a mai vorbit şi despre partida contra celor de la CFR Cluj: "Un meci foarte greu, un meci la care trebuie să ne gândim din acest moment, trebuie să ne recuperăm bine."

Pentru cei de la Craiova, la finalul egalului cu FCSB, a mai vorbit şi Andrei Ivan. Atacantul Craiovei a discutat despre lovitura de penalty, despre obiectivele clubului din play-off, dar şi despre următorul meci cu CFR Cluj.

"Eu l-am obţinut dar Cicâldău este cel care bate loviturile. Nu am avut noroc azi şi eu ratat oportunităţi foarte bune. Nu a fost o zi bună, dar trebuie să mergem mai departe, vine meciul cu CFR Cluj. Va fi un play-off foarte frumos, trebuie să ne batem la titlu. O să mergem la Craiova să organizăm foarte bine meciul. Putem obţine mai mult din meciul cu CFR. Să luăm cele trei puncte", a spus Andrei Ivan

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1 şi are 57 de puncte după 29 de etape.

Afla mai multe despre: pappivan 

viewscnt
Articole similare