Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia FRF după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională! ”Contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi!”

Reacţia FRF după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională! ”Contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi!”

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

După acest episod, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a reacţionat şi a spus că Rădoi o să fie selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul său ar putea să fie prelungit cu acordul ambelor părţi. 

”Contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi!”

Mirel Rădoi este selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi. Federaţia Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa naţională.

Performanţa României U21, calificarea la Jocurile Olimpice şi actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câţiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Naţională se poate califica la turneul final şi ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Naţională şi la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, se arată în declaraţia lui Mihai Stoichiţă, pentru site-ul FRF. 

Afla mai multe despre: frf-mirel rădoi-stoichiţă 

viewscnt
Articole similare