Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia furioasă a preşedintelui Turciei după scandalul provocat de Sebastian Colţescu

Reacţia furioasă a preşedintelui Turciei după scandalul provocat de Sebastian Colţescu

Fotbal

Comentarii

Şi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a reacţionat pe reţelele de socializare după ce Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism la meciul PSG - Istanbul BB.

"Reprezentanta noastră condamnă cu tărie remarcele rasiste făcute împotriva lui Pierre Webo, unul din membrii staff-ului tehnic al echipei Başakşehir şi cred că UEFA va face demersurile necesare. Suntem necondiţionat împotriva rasismului şi discriminării în sport şi în toate domeniile vieţii. Nu, rasismului", a scris preşedintele turc, pe Twitter.

Mai devreme, ministrul turc al Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a reacţionat pe Twitter, după ce arbitrul de rezervă al meciului PSG - Istanbul BB, Sebastian Colţescu, a fost acuzat de rasism.

"Rasismul este o crimă împotriva umanităţii! Suntem alături de reprezentanta nostră, Başakşehir", a scris el.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu ar fi folosit un cuvânt rasist la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. 

Afla mai multe despre: colţescuerdogan 

viewscnt
Articole similare