Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia Gabrielei Szabo după ce CSM Bucureşti a ratat prezenţa în Final 4-ul Ligii Campionilor: "Ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!"

Reacţia Gabrielei Szabo după ce CSM Bucureşti a ratat prezenţa în Final 4-ul Ligii Campionilor: "Ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!"

Handbal

Comentarii

Directorul CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a transmis un mesaj după ce echipa de handbal feminin a fost eliminată de ŢSKA Moscova în sferturile Ligii Campionilor şi a ratat calificarea la Turneul Final Four.

”Felicit fetele pentru lupta de astăzi din teren şi pentru parcursul din Champions League! Este o înfrângere amară, cu atât mai mult cu cât ne-a lipsit doar un gol pentru calificare. Se încheie o etapă, dar eforturile şi concentrarea noastră a tuturor trebuie să continue. Performanţa în sport se construieşte, indiferent de obstacole: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!”, a fost mesajul Gabrielei Szabo.

CSM Bucureşti a ratat duminică, în deplasare, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de formaţia rusă ŢSKA Moscova, în sferturile competiţiei. În tur, CSM s-a impus cu scorul de 32-27, dar în retur, duminică, ŢSKA a câştigat, scor 24-19 (12-11), iar cu 51-51 la general, dar mai multe goluri marcate în tur, ŢSKA s-a calificat la Turneul Final Four.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.

În afara CSM Bucureşti, două echipe feminine româneşti au mai cucerit trofeul, dar în urmă cu şase decenii, atunci când se numea Cupa Campionilor Europeni - Ştiinţa Bucureşti, în 1961, şi Rapid Bucureşti, în 1964.

Alte trei echipe au mai ajuns în finala competiţiei – Universitatea Timişoara (1973), Ştiinţa Bacău (1986) şi Oltchim Râmnicu Vâlcea (în 2010

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...