Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia GENIALĂ a francezilor după remiza cu România: ”Atenţie!”. De ce se tem jurnaliştii de la Paris

 Reacţia GENIALĂ a francezilor după remiza cu România: ”Atenţie!”. De ce se tem jurnaliştii de la Paris

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

”Atenţie la această echipă talentată a României! I-am putea reîntâlni în finală. O echipă valoroasă, matură, cu mulţi jucători care au evoluat deja în echipa naţionala mare şi care au arătat lucruri foarte frumoase aici în Italia!” a spus comentatorul francez al postului de televiziune bEIN 2, cel care a transmis în direct jocul Franţa U21 - România U21.

Când şi cu cine joacă România U21 în semifinalele Euro 2019. Acesta este adversarul ”tricolorilor mici”

Deşi francezii au pus o presiune mai mare, majoritatea timpului, fazele mai clare de gol le-au aparţinut românilor. Aceştia din urmă au cerut penalti, în minutul 18, când Amian l-a împins pe Cicâldău în careu după o centrare a lui Hagi, însă faza nu a fost verificată cu VAR. În cele din urmă, ambele echipe s-au mulţumit cu rezultatul de egalitate.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Reggio Emilia, iar Franţa va da piept cu Spania, la Bologna.

Afla mai multe despre: românia u21 

viewscnt
Articole similare