Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia GENIALĂ a francezilor după remiza cu România: ”Atenţie!”. De ce se tem jurnaliştii de la Paris

 Reacţia GENIALĂ a francezilor după remiza cu România: ”Atenţie!”. De ce se tem jurnaliştii de la Paris

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

”Atenţie la această echipă talentată a României! I-am putea reîntâlni în finală. O echipă valoroasă, matură, cu mulţi jucători care au evoluat deja în echipa naţionala mare şi care au arătat lucruri foarte frumoase aici în Italia!” a spus comentatorul francez al postului de televiziune bEIN 2, cel care a transmis în direct jocul Franţa U21 - România U21.

Când şi cu cine joacă România U21 în semifinalele Euro 2019. Acesta este adversarul ”tricolorilor mici”

Deşi francezii au pus o presiune mai mare, majoritatea timpului, fazele mai clare de gol le-au aparţinut românilor. Aceştia din urmă au cerut penalti, în minutul 18, când Amian l-a împins pe Cicâldău în careu după o centrare a lui Hagi, însă faza nu a fost verificată cu VAR. În cele din urmă, ambele echipe s-au mulţumit cu rezultatul de egalitate.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Reggio Emilia, iar Franţa va da piept cu Spania, la Bologna.

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna